Καταδικάστηκε οκτώ φορές, αλλά ήταν ακόμη ελεύθερος...

Καταδικάστηκε οκτώ φορές, αλλά ήταν ακόμη ελεύθερος...

Tον βρήκαν ένοχο για κλοπές και  φθορές ξένης ιδιοκτησίας που διέπραξε στη... μισή Ελλάδα!

Καταδικάστηκε οκτώ φορές, αλλά ήταν ακόμη ελεύθερος...
Αξιοζήλευτο ρεκόρ στις... καταδίκες είχε ένας 40χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε ακούσει τις... «καμπάνες» δικαστηρίων τα οποία τον βρήκαν ένοχο για κλοπές και  φθορές ξένης ιδιοκτησίας που διέπραξε στη... μισή Ελλάδα! Ωστόσο, εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος! 

Όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν οκτώ καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Ιωαννίνων, Αγρινίου, Λευκάδος, Πειραιώς, των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Ιωαννίνων, Μεσολογγίου, του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και του Τριμελούς Εφετείου Ιωαννίνων με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, 44 μηνών και 30 ημερών κι έτσι συνελήφθη για να ξεκινήσει... περιοδεία στις αρμόδιες δικαστικές αρχές!

*** Στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 56χρονος Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Τρικάλων για παρακώλυση συγκοινωνιών και παράβαση του νόμου περί προστασίας δασών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών.

Κλείσιμο
*** Στην Κω, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 58χρονος Έλληνας, γιατί διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο που του έγινε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση βίαιης προσαγωγής του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για υπόθεση λιπομαρτυρίας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης