Superbrand για το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ

Superbrand για το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ

Βραβεύτηκε ως το πλέον αναγνωρίσιμο σήμα στον κλάδο του, το βραβείο «Corporate Superbrand 2016»

Superbrand για το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ
Σημαντική διάκριση έλαβε το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ
κερδίζοντας το πλέον αναγνωρίσιμο σήμα στον κλάδο του, το βραβείο «Corporate Superbrand 2016».

Κλείσιμο
Το ΖΑΓΟΡΙ
βραβεύτηκε από το θεσμό των SUPERBRANDS GREECE 2016 πιστοποιώντας την αναγνωρισιμότητά του στην ελληνική αγορά και την ευθύνη του προς τους καταναλωτές, έπειτα από σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη τόσο από μια Κριτική Επιτροπή εμπειρογνωμόνων όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που βαθμολόγησε τις εταιρίες κατά τη διενέργεια Έρευνας Κοινής Γνώμης (Marc). 



Τα κριτήρια της επιλογής ήταν τα ακόλουθα:

- Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης
- Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια
- Εταιρική Υπευθυνότητα στους τομείς:   
- Αγορά (Ποιότητα & Τιμή Προϊόντος ή Υπηρεσίας)
- Εργασιακές Σχέσεις (Σύννομη & Διάφανη Λειτουργία, Κλίμα και Πρακτικές)
- Κοινωνία (Χορηγικές, Πολιτισμικές & Κοινωνικές Πρωτοβουλίες)
- Περιβάλλον (προστασία και περιορισμός αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων)

Το βραβείο για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ παρέλαβε ο Πρόεδρος της εταιρίας, κ. Νίκος Χήτος από το μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Superbrands, κ. Γιάννη Αναστασόπουλο, Σύμβουλο Διοίκησης Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ). 

Η σφραγίδα Αριστείας των Superbrands seal είναι η απόδειξη της κορυφαίας αναγνώρισης και της φήμης μιας εταιρικής επωνυμίας. Μάλιστα, παγκόσμια έρευνα της εταιρίας Nielsen έδειξε ότι «το 74% των καταναλωτών που  βλέπουν ότι μία εταιρία έχει τη σφραγίδα των Superbrands, τείνουν να αγοράζουν προϊόντα ή υπηρεσίες από την εταιρία που κατέχει αυτή τη σφραγίδα αριστείας».
 
Η Εταιρεία: 

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., είναι μια σύγχρονη επιχείρηση με 57 χρόνια ιστορίας, από τις υγιέστερες και δυναμικά αναπτυσσόμενες βιομηχανίες της χώρας. Πρόκειται για μια πρωτοπόρα, ελληνική βιομηχανία, με ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών. Με έδρα στην περιοχή των Ιωαννίνων δραστηριοποιείται στον τομέα της εμφιάλωσης από το 1955. Ξεκίνησε την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ” το 1988 και με σταθερά βήματα συνεχίζει να επενδύει με μηδενικό δανεισμό, αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό και επιδεικνύοντας έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. Παρόλο που η κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι πτωτική, με κύρια αιτία το υφεσιακό κλίμα τόσο της αγοράς όσο και της χώρας, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. έχει καταφέρει να καταγράψει αύξηση πωλήσεων και κερδών.



Ακολουθεί σταθερά μακροπρόθεσμη στρατηγική επενδύσεων σε υπερσύγχρονες υποδομές, εμφιαλώνοντας και διαθέτοντας στην ελληνική αγορά και σε 24 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ

Η ετικέτα «Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ» έχει μεταφραστεί σε 10 ξένες γλώσσες, ενώ το προϊόν εμφιαλώνεται σε συσκευασίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε ξένης αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε χώρας.

Η εταιρεία διαθέτει δύο ιδιόκτητες πηγές φυσικού μεταλλικού νερού και δύο εργοστάσια εμφιάλωσης στην ευρύτερη περιοχή των Ζαγοροχωρίων, στις περιοχές Περίβλεπτος και Κρανούλα. Επίσης, διαθέτει μία τρίτη μονάδα στην βιομηχανική περιοχή των Ιωαννίνων, που καθετοποιεί και υποστηρίζει τη λειτουργία των δύο εμφιαλωτηρίων.

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε εφαρμόζει τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα εμφιάλωσης, σε πλήρη γκάμα προϊόντων και συσκευασιών, για να βρίσκεται κοντά στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης