Κλήσεις στο δικαστήριο εν μέσω κινητοποιήσεων για τους αγρότες

Κλήσεις στο δικαστήριο εν μέσω κινητοποιήσεων για τους αγρότες

Αγροτοσυνδικαλιστές κλήθηκαν να καταθέσουν για τα περσινά μπλόκα με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών

Κλήση να καταθέσουν, στο πλαίσιο της δικογραφίας που συντάχτηκε, για τις περυσινές κινητοποιήσεις στα Τέμπη πήραν τις τελευταίες ημέρες αγροτοσυνδικαλιστές
του νομού οι οποίοι κατηγορούνται ότι ηγήθηκαν των περυσινών κινητοποιήσεων στα Τέμπη και βαρύνονται μα το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Ηδη σήμερα εμφανίστηκαν στην τροχαία αυτοκινητοδρόμων 4 αγρτοσυνδικαλιστές μεταξύ των οποίων και ο Φ. Τραγάκης, ενώ αύριο αναμένεται να εμφανιστούν  και άλλοι συνδκαλιστές μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Α.Σ. Λαρισαίων Αγροτών Χρ.Σιδερόπουλος.

Οι συνδικαλιστές που εμφανίστηκαν σήμερα ζήτησαν και πήραν αντίγραφο της δικογραφίας ενώ πήραν και προθεσμία δύο ημερών για να συντάξουν τις καταθέσεις τους.

Οι δικογραφίες έρχονται σε μία στιγμή που έληξαν και οι φετινές κινητοποιήσεις ενώ έρχονται και ως απάντηση στα όσα υποστήριζε η κυβέρνηση περί αποποινικοποίησης των αγροτικών αγώνων.

Πηγή: www.onlarissa.gr

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΣΤΕΛΙΟΣ

κύριοι, η αποποινικοποίηση των αγροτικών αγώνων συνδέεται με την ινδική κάνναβη ...

Bourou Bourou

Καιρός ήταν......

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

DSC_5619

«Πιστεύουμε ότι τελικώς το εκκλησιαστικό θέμα της Ουκρανίας θα αποτελέσει το σημείο, γύρω από το οποίο θα επαναβεβαιωθεί και θα ενισχυθεί η ενότητα των αδελφών Αγίων Ορθοδόξων του Θεού Εκκλησιών» είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης