Γαστούνη: 38χρονος άδειασε παιδικό σταθμό από πετρέλαιο και τρόφιμα

Γαστούνη: 38χρονος άδειασε παιδικό σταθμό από πετρέλαιο και τρόφιμα

Ο αδίστακτος «κυνηγός» καυσίμων είχε αφήσει τα μικρά παιδάκια έρμαια της βαρυχειμωνιάς την περίοδο της Πρωτοχρονιάς, καθώς είχε αντλήσει 1.500 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης από την δεξαμενή του παιδικού σταθμού στον οποίο είχε τρυπώσει παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα

Γαστούνη: 38χρονος άδειασε παιδικό σταθμό από πετρέλαιο και τρόφιμα
Ένα μήνα μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του μέσα στις εγκαταστάσεις του πρώην δημαρχείου του Δήμου Πηνειού, όπου «ρουφούσε» καύσιμα από τα δημοτικά οχήματα και μηχανήματα έργων, αποκαλύφθηκε ότι ο 38χρονος Έλληνας δράστης είχε κάνει το ίδιο και σε έναν παιδικό σταθμό στην Γαστούνη!

Ο αδίστακτος «κυνηγός» καυσίμων είχε αφήσει τα μικρά παιδάκια έρμαια της βαρυχειμωνιάς την περίοδο της Πρωτοχρονιάς, καθώς είχε αντλήσει 1.500 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης από την δεξαμενή του παιδικού σταθμού στον οποίο είχε τρυπώσει παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα! Μάλιστα, δεν είχε αρκεστεί στα καύσιμα, αλλά είχε «σηκώσει» ακόμη τα τρόφιμα που προορίζονταν για τα παιδάκια, ηλεκτρονικές συσκευές, μια ψησταριά και μία μηχανή του γκαζόν!

Η κλοπή εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και σχηματίστηκε νέα δικογραφία σε βάρος του 38χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 6 Φεβρουαρίου για την κλοπή στο χώρο φύλαξης οχημάτων του Δήμου.

Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια χρησιμοποιούσε κλεμμένο φορτηγό, ένας 22χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Βραχατίου, προέκυψε ότι είχε κλέψει το όχημα από τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας στις 19 Απριλίου του 2013!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης