Πλανόδιος ξάφριζε ηλικιωμένες στην Καστοριά

Πλανόδιος ξάφριζε ηλικιωμένες στην Καστοριά

Οι δυο κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας

Την καταζητούσε η Κύπρος και συνελήφθη στην Κόρινθο
Μέσα σε δέκα ημέρες ξάφρισε δυο ηλικιωμένες ένας 49χρονος που κινούνταν σε διάφορες περιοχές της Καστοριάς παριστάνοντας τον πλανόδιο έμπορο. Στην πρώτη περίπτωση, μάλιστα, δεν χρειάστηκε καν να… δει το θύμα του, που δεν τον πήρε είδηση όταν τρύπωσε στο σπίτι!

Ο δράστης μπήκε κρυφά από την ανασφάλιστη είσοδο στην κατοικία μιας 77χρονης στις 15 Φεβρουαρίου και «βούτηξε» ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε 110 ευρώ. Στις 24 Φεβρουαρίου, εμφανίστηκε σε μια 80χρονη δήθεν για να της δείξει σεντόνια και κουβέρτες και έκλεψε και το δικό της πορτοφόλι που είχε μέσα 100 ευρώ.

Οι δυο κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας κλοπές που διαπράχθηκαν τον προηγούμενο μήνα και σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων υποθέσεων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κλείσιμο
*** Στην Καστοριά, όμως, έδρασε και ένας 24χρονος τσαντάκιας ο οποίος άρπαξε από μια 21χρονη που κινούνταν πεζή την τσάντα της με 35 ευρώ, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν για τον εντοπισμό του είχαν αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενος για κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης