Θεσσαλονίκη: Ένταση στην Ευκαρπία για τα σκουπίδια - ΜΑΤ απέναντι σε διαδηλωτές

Θεσσαλονίκη: Ένταση στην Ευκαρπία για τα σκουπίδια - ΜΑΤ απέναντι σε διαδηλωτές

Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν  να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στον χώρο του ΣΜΑ, όπου σε λίγη ώρα θα γίνουν τα εγκαίνια από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο

Ένταση επικράτησε νωρίς το πρωί στην είσοδο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, όπου έχουν συγκεντρωθεί κάτοικοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, που αντιτίθενται στη λειτουργία του.

Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στον χώρο του ΣΜΑ, όπου σε λίγη ώρα θα γίνουν τα εγκαίνια από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο.

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 13 εκατ. ευρώ, το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Οι διαδηλωτές αποχώρησαν αργά το μεσημέρι, ενώ αντιπροσωπεία τους θα μεταβεί στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να καταθέσει μήνυση.

Οι ίδιοι δηλώνουν αποφασισμένοι και μέσα από συνελεύσεις θα αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στη συνέχεια.Πηγή: Thestival.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

matitrgd000

Γονείς που είδαν τα παιδιά τους να σβήνουν μπροστά στα μάτια τους, παιδιά που δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τους γονείς τους και ζευγάρια που χώρισαν για πάντα- Στο φως η ογκωδέστατη δικογραφία 

27