Για ΑμεΑ από σημέρα το 15% των θέσεων αορίστου χρόνου που προκηρύσσονται για το δημόσιο

Για ΑμεΑ από σημέρα το 15% των θέσεων αορίστου χρόνου που προκηρύσσονται για το δημόσιο

Μετά από αγώνα πολλών ετών για την ικανοποίηση πάγιου αιτήματος της Ε.Σ.Α.μεΑ. και των φορέων της

Την υποχρέωση το 15% των προσλήψεων αορίστου χρόνου στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα να αφορά σε άτομα με ανεπηρία και μέλη των οικογενειών του προβλέπει από σήμερα η διάταξη του νόμου 4440/2016, όπως υπενθυμίζει η ΕΣΑμεΑ.

«Πρόκειται για το αποτέλεσμα αγώνα πολλών ετών και αλλά και δικαίωσης του πάγιου αιτήματος της Ε.Σ.Α.μεΑ. και των φορέων της για την εργασιακή αποκατάσταση των ατόμων με αναπηρία, στο πλαίσιο της διασφάλισης της ισότιμης συμμετοχής στο σύστημα προσλήψεων των ατόμων με αναπηρία και των μελών των οικογενειών τους. Στο ίδιο άρθρο ψηφίσθηκε και η αυξημένη μοριοδότηση στα άτομα με αναπηρία, γονείς/ συζύγους/ αδέρφια /τέκνα ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις σε θέσεις ορισμένου χρόνου του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα» υπενθυμίζει η ένωση με ανακοίνωσή της.

«Η ΕΣΑμεΑ συνεχίζει τον αγώνα για περισσότερα μέτρα που προωθούν ακόμη περισσότερο το δικαίωμα στην εργασία των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Προσοχή!

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή κι έρευνα, γιατί αυτοί οι διορισμοί στο δημόσιο μπορεί να γίνουν ρουσφετολογικοί, παρακάμπτοντας τον ΑΣΕΠ. ΑμεΑ θεωρούνται κι όσοι πάσχουν από βαριές ψυχιατρικές/ψυχολογικές ασθένειες, κι ως γνωστόν, όλα τα στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι φυγόστρατοι ή λιποτάκτες, εφοδιασμένοι με τρελόχαρτα. Μπορεί αυτή η διάταξη να χρησιμοποιηθεί ως παραθυράκι για χιλιάδες διορισμούς κομματικών ημέτερων στο δημόσιο.

Το κοινωνικο κρατος

Εκφραζεται με διορισμους. Ελπιζω οι ΑΜΕΑ που θα μπαινουν να μην ειναι σαν αυτους που υπαρχουν μεχρι τωρα, τα υπολοιπα ειναι γλυκες κουβεντες για ονειροπολα μυαλα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kykloma_drugs

Αντίθετα, ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ένας 45χρονος από τη Σπάρτη και μια 34χρονη, η μοναδική γυναίκα κατηγορούμενη στην υπόθεση μέχρι στιγμής

4
kalagia_giatroi_tou_kosmou

Η Μαρία Καλαγιά, είναι το πρόσωπο των Γιατρών του Κόσμου που εντείνουν την δράση τους στον Πειραιά - Η οργάνωση οργανώνει την πραγματοποίηση δωρεάν εξετάσεων στις πιο φτωχές γειτονιές του Πειραιά και τη συγκέντρωση τροφίμων

1
Μ1

Οι αστυνομικοί  ψάχνουν, ακόμη, από που προμηθεύτηκε το κύκλωμα, την κάνναβη που θα την έριχνε, αλλά και τις επαφές  τους σε Ελλάδα και εξωτερικό - Πώς  ξετρύπωσαν τα ναρκωτικά οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού

2