Επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών ο Μοσκοβισί

Επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών ο Μοσκοβισί

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας

Επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών ο Μοσκοβισί
Παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου
, o Επίτροπος της
Ευρωπαϊκής Ένωσης
Πιέρ Μοσκοβισί
Κλείσιμο
, μετά από σχετικές αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, της Κοσμητείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και της Συγκλήτου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,
θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτωρ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνει προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.
Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Οικονομικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Νικόλαο Θ. Μυλωνά.

Θα ακολουθήσει:

- Αναγόρευση του τιμωμένου
- Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος της Σχολής, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Καθηγητή Νικόλαο Π. Ηρειώτη.
- Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Καθηγητή Μιχαήλ Γ. Σπουρδαλάκη.
- Επίδοση τιμητικής πλακέτας από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.
- Ομιλία του τιμωμένου Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Μικτή Χορωδία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την διεύθυνση του Καθηγητή Νικολάου Γ. Μαλιάρα, θα ψάλει τους Εθνικούς Ύμνους των δύο χωρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης