Κλειστή παρέμεινε για σχεδόν δύο ώρες η εθνική οδός Κορίνθου Τριπόλεως και στα δύο ρεύματα, καθώς λόγω της πυκνής χιονόπτωσης
«δίπλωσαν» νταλίκες.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε λίγο πριν από τις 08:00 και στις δύο κατευθύνσεις.
Σύμφωνα με την εταιρεία Μορέας που έχει την ευθύνη του δρόμου, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε στο ρεύμα προς Αθήνα λίγα λεπτά πριν από τις 9, ενώ στο ρεύμα προς Τρίπολη μία ώρα αργότερα.
Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, απαγορεύτηκε η κίνηση των φορτηγών στην εθνική οδό, καθώς συνεχίζεται η πυκνή χιονόπτωση, στο μεγαλύτερο τμήμα του δρόμου.
Η κίνηση των ΙΧ οχημάτων διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία, αν και προς το παρόν δεν απαιτείται η χρήση αλυσίδων.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.