Ηράκλειο: Έκλεψαν τη γείωση και προκάλεσαν ηλεκτροπληξία!

Ηράκλειο: Έκλεψαν τη γείωση και προκάλεσαν ηλεκτροπληξία!

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας εργαζόμενος σε αντλιοστάσιο

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του εξ αιτίας ασυνείδητων “κυνηγών” χαλκού, ένας εργαζόμενος στο αντλιοστάσιο του δήμου Φαιστού ο οποίος προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία το μηχάνημα και κεραυνοβολήθηκε από ισχυρή ηλεκτρική εκκένωση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!

Αιτία για το απίστευτο εργατικό ατύχημα, ήταν η εισβολή αγνώστων οι οποίοι είχαν κλέψει την κεντρική γείωση του αντλιοστασίου για να πάρουν το χαλκό! Ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος δεν το αντιλήφθηκε και υπέστη ηλεκτροπληξία. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε άμεσα, διαπιστώθηκε ότι δεν διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του. Ωστόσο, παραμένει για νοσηλεία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το παρ' ολίγον μοιραίο ατύχημα, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καλεί την Δικαιοσύνη να αποδώσει ευθύνες στους δράστες της κλοπής και “να τιμωρηθούν όπως προβλέπεται σε κάθε περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, έτσι ώστε σταματήσουν τέτοιου είδους αυθαιρεσίες που τις περισσότερες φορές μπορεί να οδηγήσουν σε τραγωδία”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

turia

 Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»