Διαρρήκτης- «αστραπή» χτύπησε τρεις φορές

Διαρρήκτης- «αστραπή» χτύπησε τρεις φορές

Όλα τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους και ο 30χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα 

Διαρρήκτης- «αστραπή» χτύπησε τρεις φορές
Γυαλιά- καρφιά τα έκανε στη Λάρισα ένας... βιαστικός αλλά αποτελεσματικός διαρρήκτης που κατάφερε, μέσα σε λίγα λεπτά, να «χτυπήσει» δυο οχήματα και ένα κατάστημα και να φύγει φορτωμένος με κλοπιμαία, τα οποία ήταν τόσο πολλά που ήταν αδύνατο να μην κινήσει υποψίες στους αστυνομικούς!

Όταν οι άνδρες της Ασφάλειας είδαν τον 30χρονο Έλληνα να έχει φορτώσει την πλούσια λεία του σε μια μοτοσικλέτα, κατάλαβαν αμέσως ότι ήταν ο δράστης των τριών διαρρήξεων που τους είχαν καταγγείλει λίγη ώρα πριν και τον προσήγαν στην υπηρεσία τους. Εκεί, προέκυψε ότι νωρίτερα είχε σπάσει τα τζάμια δύο φορτηγών και είχε ξηλώσει δύο ραδιο- cd και ένα πομποδέκτη που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Αμέσως μετά, με τον ίδιο τρόπο είχε εισβάλει στο ψητοπωλείο ενός 38χρονου και είχε αρπάξει 300 ευρώ, δύο τηλεοράσεις και ένα κινητό, τα οποία είχε φορτώσει στη  μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη μέσα στο κατάστημα και είχε φύγει με αυτήν! Όλα τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους και ο 30χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με την κατηγορία των διακεκριμένων κλοπών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης