Καστανάς βρήκε τσάντα με 3.450 ευρώ και την παρέδωσε!

Καστανάς βρήκε τσάντα με 3.450 ευρώ και την παρέδωσε!

Ο Γιάννης Βέργος δεν μπήκε στον πειρασμό να τα κρατήσει, αλλά παρέμεινε στο σημείο μήπως και εμφανιζόταν ο… αφηρημένος που είχε ξεχάσει την τσάντα

Καστανάς βρήκε τσάντα με 3.450 ευρώ και την παρέδωσε!
Μάθημα ακεραιότητας και εντιμότητας παρέδωσε ένας φτωχός βιοπαλαιστής στη Σύρο που, αν και βρήκε τσάντα με ένα μικρό «θησαυρό» σε μετρητά, έσπευσε να την παραδώσει στον δικαιούχο! Μάλιστα, δεν δέχθηκε να πάρει ούτε τα νόμιμα εύρετρα!

Ο καστανάς Γιάννης Βέργος βρήκε πάνω στο παγκάκι ενός πάρκινγκ στο Νησάκι μια τσάντα που είχε μέσα μετρητά ύψους 3.450 ευρώ, ένα κινητό και ένα πορτοφόλι με κάρτες τραπεζών. Όμως, δεν μπήκε στον πειρασμό να τα κρατήσει, αλλά παρέμεινε στο σημείο μήπως και εμφανιζόταν ο… αφηρημένος που είχε ξεχάσει την τσάντα.

Την στιγμή που ξεκινούσε για να την παραδώσει στην Αστυνομία, εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης και, αφού βεβαιώθηκε ότι πράγματι του ανήκε, του την επέστρεψε χωρίς να δεχτεί τη νόμιμη αμοιβή. Μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά που ο τίμιος μεροκαματιάρης δίδασκε ανθρωπιά, καθώς –σύμφωνα με το Kyklades24- πριν από μερικά χρόνια είχε βρει στον δρόμο ένα πορτοφόλι με 700 ευρώ που είχε χάσει μια φοιτήτρια και έσπευσε να την βρει για να της το επιστρέψει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης