Βίντεο από Εξάρχεια: Αντιεξουσιαστές καταδιώκουν διακινητές ναρκωτικών

Βίντεο από Εξάρχεια: Αντιεξουσιαστές καταδιώκουν διακινητές ναρκωτικών

Φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα οι αντιεξουσιαστές εμφανίζονται να κυνηγούν τους διακινητές ναρκωτικών και να τους εξαναγκάζουν να εγκαταλείψουν το χώρο φωνάζοντας συνθήματα

Βίντεο από Εξάρχεια: Αντιεξουσιαστές καταδιώκουν διακινητές ναρκωτικών
Ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται έφοδος των λεγόμενων αντιεξουσιαστών στην πλατεία Εξαρχείων την περασμένη Παρασκευή για την εκδίωξη διακινητών ναρκωτικών κάνει τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας προβληματισμό στην Ελληνική Αστυνομία. 

Φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα οι αντιεξουσιαστές εμφανίζονται να κυνηγούν τους διακινητές ναρκωτικών και να τους εξαναγκάζουν να εγκαταλείψουν το χώρο φωνάζοντας συνθήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις δε τους προπηλακίζουν.

Κλείσιμο


Οι αυτοαποκαλούμενοι «Σύντροφοι/ισσες ενάντια στις μαφίες» προχώρησαν και στην ανάρτηση ενός κειμένου σε σχετική ιστοσελίδα με τίτλο: «Ο αγώνας ενάντια στο Κράτος , τις Ναρκομαφίες και τον Κοινωνικό Κανιβαλισμό συνεχίζεται...».

Αναλυτικά αναφέρουν: 

«Απέναντι στους σχεδιασμούς για τη μετατροπή της πλατείας Εξαρχείων σε πεδίο ελέγχου, κατανάλωσης και ναρκεμπορίου, Αναρχικοί και Κομμουνιστές κινηθήκαμε οργανωμένα και συλλογικά αντιπαρατιθέμενοι έμπρακτα στη δραστηριότητα των εμπόρων ναρκωτικών. Δραστηριότητα η οποία συνεχιζόταν παρά τις διακηρύξεις του υπουργού Προ.Πο στην πλατεία Εξαρχείων έως και σήμερα. Σε έναν κόσμο που προτάσσει το κέρδος και τον έλεγχο ως "αξίες", δεν χωρούν αυταπάτες.»

Και σημειώνουν «μόνο οι αγώνες μας, οι αγώνες ενάντια στην εξαθλίωση και την υποταγή, μπορούν πραγματικά να απελευθερώσουν εδάφη, για να ανθίσει η κοινωνική αυτοοργάνωση και η ταξική αλληλεγγύη. Αυτοί οι αγώνες είναι το μόνο εμπόδιο ενάντια στην κρατική επιβολή, την καπιταλιστική βαρβαρότητα και τις ναρκομαφίες που αποτελούν υποπροϊόντα τους. Στις 9 Σεπτεμβρίου εισβάλαμε αιφνιδιαστικά και στοχευμένα στην πλατεία Εξαρχείων, εντοπίσαμε εμπόρους ναρκωτικών και τους δόθηκε το μήνυμα που τους αρμόζει.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης