Καλλιθέα: Παιδάκι έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Καλλιθέα: Παιδάκι έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Υποβάλλεται σε νευροχειρουργική επέμβαση καθώς διαπιστώθηκε από την αξονική ότι υπέστη κάταγμα κρανίου - Κατά πληροφορίες η γιαγιά είχε ανοίξει το παράθυρο για να αερίσει το σπίτι και το παιδί έπεσε από τα ανοίγματα του μπαλκονιού

Καλλιθέα: Παιδάκι έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του
Σε νευροχειρουργική επέμβαση υποβάλλεται στο νοσοκομείο Παίδων το αγοράκι ηλικίας μόνο 15 μηνών που έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου στην Καλλιθέα το πρωί της Τρίτης.

Η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη έδειξε κάταγμα κρανίου με την πρώτη εκτίμηση των γιατρών να μιλά για συμπιεστικό κάταγμα κρανίου.

«Το παιδί είναι στο χειρουργείο αυτή τη στιγμή. Γίνεται επέμβαση από τους νευροχειρουργούς λόγω του εμπιεσμιατικού κατάγματος του μετωπιαίου ιστού. Θα δούμε πως θα πάει η επέμβαση. Χτύπησε στο κεφάλι», δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Μανώλης Παπασάββας.

Το παιδάκι διέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του, που το φρόντιζε μαζί με την αδελφή του επειδή οι γονείς των παιδιών εργάζονται, και έπεσε στο κενό από κάτι ανοίγματα που υπήρχαν στα κάγκελα του μπαλκονιού, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα όλα συνέβησαν όταν η γιαγιά του αγοριού άνοιξε το παράθυρο για να αερίσει το σπίτι της.
Κλείσιμο

Το αγόρι, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βγήκε στο μπαλκόνι χωρίς να το αντιληφθεί η γιαγιά που εκείνη την ώρα πρόσεχε την αδερφή του.

Χωρίς να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο το αγόρι σκαρφάλωσε στο κάγκελο με αποτέλεσμα λόγω του βάρους του να πέσει από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

Αρχικά, λέει, ο αυτόπτης μάρτυρας το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του αλλά λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε να κλαίει μέχρις ότου στο σημείο να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που το παρέλαβε αφού του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο protothema.gr πηγές από το ΕΚΑΒ, οι διασώστες που παρέλαβαν το παιδί έκριναν την κατάστασή του ελεγχόμενη και δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί.






Δείτε βίντεο: Σώθηκε από θαύμα 15μηνο αγοράκι στην Καλλιθέα - Έπεσε από τον πρώτο όροφο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης