Μήνυση αστυνομικών για την υγειονομική «βόμβα» στο Ελληνικό
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κατέθεσαν στον Εισαγγελέα μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις άθλιες συνθήκες στον προσφυγικό καταυλισμό
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στον προσφυγικό καταυλισμό στο Ελληνικό κατέθεσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στον Εισαγγελέα Αθηνών.
Η Ένωση κάνει λόγο για υγειονομική βόμβα στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου όπου φιλοξενούνται μετανάστες, ζητώντας παράλληλα να υπάρξει σχετική παρέμβαση των αρμοδίων Αρχών ώστε οι αστυνομικοί που εκτελούν τα καθήκοντά τους στην περιοχή να εργάζονται σε υγιές περιβάλλον. Οι υγιείς συνθήκες διαβίωσης είναι απαραίτητες και για την παραμονή των ίδιων των μεταναστών, σπεύδουν να τονίσουν.
Την τραγική κατάσταση στο Ελληνικό έχει επισημάνει επαλειμμένα και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ενώ το ΚΕΕΛΠΝΟ έπειτα από δύο διαδοχικές αυτοψίες που πραγματοποίησε εξαιτίας των συνεχών καταγγελιών έκανε λόγο για στάσιμα νερά και λύματα λόγω βλάβης του αποχετευτικού συστήματος, ζητώντας άμεση τοποθέτηση ειδών ατομικής υγιεινής.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.