Συγκλονίζει η μητέρα της Ανθής Λινάρδου: «Τα εγγόνια μου χαιρετούν τ' αστέρια στον ουρανό»

Συγκλονίζει η μητέρα της Ανθής Λινάρδου: «Τα εγγόνια μου χαιρετούν τ' αστέρια στον ουρανό»

«Τους έχουμε πει ότι η μητέρα τους έγινε αστεράκι στον ουρανό» - Η εκδίκαση της γονικής μέριμνας των τριών ανηλίκων πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο 

Συγκλονίζει η μητέρα της Ανθής Λινάρδου: «Τα εγγόνια μου χαιρετούν τ' αστέρια στον ουρανό»
Στην Κοζάνη βρέθηκε την Πέμπτη η μητέρα της Ανθής Λινάρδου για την εκδίκαση της γονικής μέριμνας των παιδιών της κόρης της, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο της τον σύζυγο.
Η υπόθεση ωστόσο πήρε αναβολή για τις 29 Σεπτεμβρίου, λόγω αποχής των δικηγόρων.

Ο 40χρονος Τάσος Τσιουχάρας, χτύπησε βάναυσα τη σύζυγό του και στη συνέχεια την έπνιξε, ενώ για να κρύψει το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε διαπράξει, έθαψε το άψυχο σώμα της σε χωράφι ιδιοκτησίας του στον Βελβεντό Κοζάνης.  

Η μητέρα της άτυχης 37χρονης ιδιαίτερα καταβεβλημένη μίλησε στο kozanilife.gr τόσο για την κατάσταση των τριών εγγονιών της όσο και για τη ζωή μαζί τους.
Κλείσιμο

«Τα παιδιά από ό,τι λένε και οι ειδικοί είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Καθημερινά δίνουμε έναν αγώνα για να βρίσκονται σε καλή ψυχολογία. Δημιουργούμε συνεχώς ερεθίσματα στα παιδιά ώστε να τα κρατούμε σε καλή ψυχική υγεία. Περιβάλλονται από ανθρώπους που τα αγαπούν. Έχουν ξεκινήσει την επικοινωνία με τους παππούδες τους στο Βελβεντό. Αν δεν υπήρχαν τα παιδιά θα είχα καταρρεύσει. Τους λείπει πολύ η μαμά τους και κάθε βράδυ βγαίνουν στο μπαλκόνι και χαιρετάμε τα αστεράκια, γιατί τους έχουμε πει ότι η μητέρα τους έγινε αστεράκι στον ουρανό!»

Για να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση η μητέρα της αδικοχαμένης Ανθής αποκάλυψε ότι συμβουλεύεται και η ίδια ψυχολόγο. 

Η υπόθεση του εγκλήματος είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Χωρίς να χάσει χρόνο και συνειδητοποιώντας τι είχε κάνει, αμέσως μετά το φόνο, ο άντρας τύλιξε με μία κουβέρτα το πτώμα της Ανθής και το μετέφερε από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού τους στο γκαράζ. Από εκεί με το αυτοκίνητό του κατευθύνθηκε, αποφεύγοντας τους κεντρικούς δρόμους, προς το χωράφι, όπου την έθαψε. Για να καλύψει, δε, τα ίχνη του λίγο πριν δηλώσει την εξαφάνισή της στην αστυνομία, όργωσε ένα μεγάλο τμήμα της έκτασης της καλλιεργήσιμης γης. Η κίνησή του αυτή σε συνδυασμό με τις αντιφάσεις στις οποίες έπεφτε διαρκώς ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τις Αρχές στην άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης. Είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι ο συζυγοκτόνος μέχρι και την τελευταία στιγμή έπαιζε θέατρο, ενώ δεν «έσπασε» παρά την πίεση που δέχτηκε από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια πολύωρης συμπληρωματικής κατάθεσης που έδινε.

Με πληροφορίες από το kozanilife.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης