«Η Ανθή φοβόταν, μάθαινε kick boxing για να προστατευθεί» λέει η οικογένειά της

«Η Ανθή φοβόταν, μάθαινε kick boxing για να προστατευθεί» λέει η οικογένειά της

«Ηταν προμελετημένο, θέλουμε να πάρουμε τα παιδιά. Οι καβγάδες ήταν συνεχείς και πολύ σοβαροί» λένε οι γονείς του θύματος

«Η Ανθή φοβόταν, μάθαινε kick boxing για να προστατευθεί» λέει η οικογένειά της
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια της Ανθής, την οποία σκότωσε ο σύζυγός της στο Βελβεντό Κοζάνης.  Κύρια μέριμνα τους αυτή τη στιγμή είναι τα τρία παιδιά της Ανθής που είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθούνται από ψυχολόγο. Η οικογένεια της Ανθής θα ζητήσει άμεσα την επιμέλεια του 8χρονου γιου και των 6χρονων κοριτσιών ώστε να ζήσουν μαζί στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ψυχολόγος που τα παρακολουθεί συνέστησε να παραστούν στην κηδεία της μητέρας τους «για να την αποχαιρετήσουν».

Η δικηγόρος της οικογένειας κ. Σαββίδου δήλωσε στο protothema.gr πως η οικογένεια της Ανθής επιμένει ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Το ζευγάρι είχε βρεθεί στην Αθήνα, όπου ζούσαν οι γονείς της αδικοχαμένης γυναίκας, για να περάσουν μαζί τις γιορτές.Οι καβγάδες τους ήταν συνεχείς και πολύ έντονοι. Αμέσως μόλις γύρισαν στην Κοζάνη, ο Τάσος μετακίνησε τον βράχο στο χωράφι του και η οικογένεια εκτιμά ότι αυτό δείχνει τη μακάβρια συνέχεια και όλα αυτά που είχε στο μυαλό του να κάνει. ««Η Ανθή φοβόταν. Τα τελευταία δύο χρόνια μάθαινε kick boxing για να προστατευθεί» προσθέτει η κ. Σαββίδου.

Η Δικηγόρος κ. Σαββίδου
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης