Πήγε να πάρει ξύλα και την δάγκωσε φίδι

Πήγε να πάρει ξύλα και την δάγκωσε φίδι

Η γυναίκα χρειάστηκε να παραμείνει επί ένα 24ωρο για παρακολούθηση ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή για το ενδεχόμενο να έχει υποστεί μόλυνση από το δάγκωμα 

Πήγε να πάρει ξύλα και την δάγκωσε φίδι
Φτηνά γλίτωσε μια γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από φίδι, όταν πήγε να πάρει ξύλα από το σωρό με τα κούτσουρα που διατηρεί δίπλα στο σπίτι της στην περιοχή Καινούργιο του Αγρινίου. Το ερπετό δεν ήταν δηλητηριώδες κι έτσι η ζωή της δεν κινδύνευσε. Δεν απέφυγε, όμως, την ταλαιπωρία.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Μ. Σαββάτου και η γυναίκα δεν αντιλήφθηκε αρχικά από πού προερχόταν ο πόνος που ένιωσε στο χέρι. Όμως, είδε το φίδι να απομακρύνεται και κατάλαβε τι έγινε. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Αγρινίου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε δηλητήριο στο αίμα της κι ότι το ερπετό που την δάγκωσε ήταν πιθανότατα δεντρογαλιά.

Ωστόσο, η  γυναίκα χρειάστηκε να παραμείνει επί ένα 24ωρο για παρακολούθηση ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή για το ενδεχόμενο να έχει υποστεί μόλυνση από το δάγκωμα και πήρε εξιτήριο την Κυριακή του Πάσχα, για να γιορτάσει στο σπίτι της μαζί με τους δικούς της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης