Καλλιεργούσε δενδρύλλια στην αυλή του

Καλλιεργούσε δενδρύλλια στην αυλή του

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα πέντε δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε στον εξωτερικό χώρο και στα δωμάτια κατέσχεσαν 170 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Καλλιεργούσε δενδρύλλια στην αυλή του
Να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη μίνι χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στην κατοικία του στην κοινότητα Καινούριο της Αιτωλοακαρνανίας, είχε σκοπό ένας 52χρονος που συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου καθώς είχε στην κατοχή του 600 γραμμάρια σπόρων κάνναβης!

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα πέντε δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε στον εξωτερικό χώρο και στα δωμάτια κατέσχεσαν 170 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με 40 ναρκωτικά χάπια για τα οποία ο 52χρονος δεν διέθετε την σχετική ιατρική συνταγή. Ακόμη, κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας και ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Κατά τη διάρκεια στοχευμένου ελέγχου συνελήφθη στη Λευκάδα από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Τροχαίας ένας 22χρονος Έλληνας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 38,9 γραμμαρίων. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης