Ιερόσυλοι βεβήλωσαν εκκλησία στην Αρκαδία

Ιερόσυλοι βεβήλωσαν εκκλησία στην Αρκαδία

Κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς συνέβησαν οι βανδαλισμοί που έγιναν αντιληπτοί από προσκυνητές

Άγνωστοι ιερόσυλοι εισέβαλαν στην εκκλησία
του νεκροταφείο στην κοινότητα Κορακοβουνίου του δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν βρήκαν να κλέψουν χρήματα ή θρησκευτικά αντικείμενα. Όμως, οι δράστες προκάλεσαν βανδαλισμούς στο εσωτερικό της.

Η πίσω πόρτα της εκκλησίας της Ζωοδόχου Πηγής είχε μείνει ανοιχτή για τους πιστούς που πήγαιναν να ανάψουν ένα κερί στην μνήμη των συγγενών τους κι έτσι οι άγνωστοι εισβολείς δεν δυσκολεύτηκαν να μπουν μέσα και να βεβηλώσουν το ναό προκαλώντας ζημιές στο Ιερό και στην Αγία Τράπεζα.

Κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς συνέβησαν οι βανδαλισμοί, που έγιναν αντιληπτοί από προσκυνητές οι οποίοι ενημέρωσαν τον εφημέριο και την επιτροπή του νεκροταφείου και αυτοί με τη σειρά τους ειδοποίησαν την Αστυνομία που έκανε επιτόπια έρευνα. Στο παρελθόν, άγνωστοι είχαν παραβιάσει το παγκάρι της εκκλησίας για να κλέψουν χρήματα, αλλά ήταν η πρώτη φορά που βεβήλωσαν το εσωτερικό της.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

alb_main01

Πολλά τα ερωτηματικά για τις συνθήκες της απόδρασης από το Α.Τ. Αργυρούπολης - Προκλητικές αναρτήσεις στα social media με καλάζνικοφ και πανάκριβα οχήματα - Χάριζαν κλοπιμαία στις γυναίκες που κυκλοφορούσαν

3
190620181731019827313

Απορρίφθηκε από την τουρκική δικαιοσύνη και το τέταρτο αίτημα αποφυλάκισής τους που κατετέθη σήμερα - Παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης

14