Πύργος: Ληστής… 11 ετών απείλησε ανήλικο με μαχαίρι!

Πύργος: Ληστής… 11 ετών απείλησε ανήλικο με μαχαίρι!

Ο έφηβος, μαζί με δύο φίλους του, ηλικίας 18 και 16 ετών, πλησίασαν έναν 15χρονο την ώρα που περπατούσε στο δρόμο

Πύργος: Ληστής… 11 ετών απείλησε ανήλικο με μαχαίρι!
Όλο και χαμηλώνουν τα όρια ηλικίας στην παιδική παραβατικότητα στον Πύργο, όπου διαπιστώθηκε ότι ένα αγοράκι μόλις 11 χρόνων συμμετείχε στην απόπειρα ληστείας ενός ανήλικου παιδιού με μαχαίρι μαζί με άλλα δυο μεγαλύτερα παιδιά!

Ο 11χρονος μαζί με τους δύο συνεργούς του ηλικίας 18 και 16 χρόνων πλησίασαν ένα 15χρονο παιδί την ώρα που περπατούσε, το χτύπησαν και το απείλησαν με το μαχαίρι ζητώντας του επιτακτικά να τους παραδώσει όσα χρήματα είχε πάνω του! Ευτυχώς για το θύμα, περαστικοί είδαν τη σκηνή και έτρεξαν να το βοηθήσουν.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή χωρίς να προλάβουν να αρπάξουν τα χρήματα, αλλά αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 16χρονο. Ο ανήλικος επίδοξος ληστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, ενώ αναζητούνται οι δυο συνεργοί του, όπως και οι γονείς του και οι γονείς του 11χρονου για την πλημμελή εποπτεία τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης