Κάθοδος αγροτών στην Αθήνα: Θα στήσουν μπλόκο για τρεις ημέρες στο Σύνταγμα

Κάθοδος αγροτών στην Αθήνα: Θα στήσουν μπλόκο για τρεις ημέρες στο Σύνταγμα

Απο τις 15:00 έως τις 21:00 σήμερα ανοιχτά τα Τέμπη  και μετά κλείνουν για 24 ώρες- Αποκλεισμένα ως την Παρασκευή τα διόδια των Μαλγάρων - Δείτε με λεπτομέρειες πού αποφάσισαν οι αγρότες να κλείσουν επ' αόριστον το οδικό δίκτυο - Δεν θα παραστούν στη συζήτηση στη Βουλή αύριο - Θα ανέβουν και απο την Κρήτη στην πρωτεύουσα

Στην Αθήνα μεταφέρεται αυτή την Παρασκευή ο αγώνας των αγροτών
, όπως αποφάσισαν ομόφωνα οι εκπρόσωποι αγροτών από 68 μπλόκα
που συμμετείχαν στην πανελλαδική συνάντηση της Νίκαιας. 

Την Παρασκευή με τρακτέρ και λεωφορεία οι αγρότες θα μετακινηθούν στην Αθήνα και θα «στρατοπεδεύσουν» στο Σύνταγμα, τουλάχιστον επί τριήμερο, ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες. Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA
ο εκπρόσωπος των αγροτών Λάρισας Χρήστος Σιδηρόπουλος «την Παρασκευή στην Αθήνα θα βρεθούν 20.000 αγρότες». «Σε 14 ώρες θα είμαστε στα όρια της Αττικής» πρόσθεσε. Προανήγγειλε, μάλιστα, ότι οι συνάδελφοί του σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε καταλήψεις εφοριών, μπλοκάρισμα σιδηροδρομικών γραμμών.

Παράλληλα από σήμερα οι αγρότες προχωρούν σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με συντονισμένη αύξηση των αριθμών των ωρών αποκλεισμού των δρόμων στα μπλόκα. Επίσης, αποφάσισαν να μην μετάσχουν στην συνάντηση της Τρίτης στην Βουλή που έχει συγκαλέσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο συνεδρίασης θεσμικής επιτροπής της Βουλής. Όπως ανέφεραν,ακόμη και οι αγρότες μπλόκων που δεν συμμετείχαν στην Κυριακάτικη συνάντηση της Νίκαιας δεν θα λάβουν μέρος -σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν- στην συνάντηση της Τρίτης. 

Όσον αφορά στο κοινό πλαίσιο αιτημάτων που διαμορφώθηκε αυτό επικεντρώνεται στους ακόλουθους άξονες:
- Αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ κατ άτομο. Στο συγκεκριμένο θέμα «έκανε πίσω» το μπλόκο Νίκαιας το οποίο είχε θέσει ως αίτημα τις 30.000 αφορολόγητο αλλά όχι «ατομικό», «οικογενειακά» προκειμένου να υπάρξει κοινή συνισταμένη στην διατύπωση των αιτημάτων.
- Ζητούν απόσυρση του ασφαλιστικού και του φορολογικού αλλά και κατάργηση φορολογικών μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα για τον κλάδο, όπως επίσης και των τεκμηρίων διαβίωσης.
- Αφορολόγητο πετρέλαιο και κατάργηση του ΦΠΑ για τα αγροτικά μέσα και εφόδια
- Ρύθμιση των κόκκινων δανείων ώστε να μην κατασχεθούν σπίτια.
- Να μην ισχύσει η φορολογία σε κρασί και τσίπουρο.


Η εικόνα στα μπλόκα
Όσοι αγρότες δεν έχουν προχωρήσει σε επ΄αόριστον αποκλεισμό, δεν αποκλείεται να το πράξουν σύντομα, καθώς μπορεί στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής να έληξε ο 24ωρος αποκλεισμός που ξεκίνησαν πολλοί το Σάββατο, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να τον «μετατρέψουν» σε 48ωρο ή και πολυήμερο.

Κλειστά από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής και έως τις 15:00 σήμερα το απόγευμα θα παραμείνουν τελικά τα Τέμπη, μετά από συνεννόηση των αγροτών με την Τροχαία. Όπέγινε γνωστό, η εθνική οδός θα ξανακλείσει στις 21:00 το βράδυ για ένα 24ωρο. Η αστυνομία έχει ήδη εκδώσει σχετική ανακοίνωση για απαγόρευση της κυκλοφορίας από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου, υποδεικνύοντας εναλλακτικές διαδρομές. 

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:
Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:
Όλα τα οχήματα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα , φορτηγά και λεωφορεία, θα εκτρέπονται α πό τον Α/ Κ Βελεστίνου (χ/θ 312+000) προς την Π.Ε.Ο. Βόλου - Λάρισας και στη συνέχεια :
- είτε θα εισέρχονται στ ο ν ΠΑΘΕ από τον Κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 351+000) και εν συνεχεία από τον Κόμβο Γυρτώνης (χ/θ 365+550 ) θα κατευθύνονται προς την Ε.Ο. Γυρτώνης – Αμπελώνα – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Κοζάνης – Εγνατία Οδό και θα εισέρχονται στον α υτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος του Κόμβου Κλειδί Ημαθίας (χ/θ 474+500).
- είτε μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης θα κατευθύνονται στην Ε.Ο. Λάρισας– Τρικάλων – Καλαμπάκας – Γρεβενών και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:
1. Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδί Ημαθίας (χ/θ 474+500) προς Βέροια (Εγνατία Οδό) – Κοζάνη και από εκεί:
- είτε μέσω Ε.Ο. Κοζάνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης θα κινούνται έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. και ακολούθως θα εξέρχονται τ ου ΠΑΘΕ στον Κόμβο Πλατυκάμπου , θα κατευθύνονται στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από Α/Κ Βελεστίνου.
- είτε μέσω Ε.Ο. Κοζάνης – Γρεβενών – Καλαμπάκας – Τρικάλων – Λάρισας και εν συνεχεία, θα κινούνται στην περιφερειακή οδό Λάρισας – Τρικάλων, στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Θεσσαλονίκης, την Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου προς κόμβο Βελεστίνου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από Α/Κ Βελεστίνου .
2. Τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους που θα προέρχονται από Θεσσαλονίκη και Πιερία, θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Στομίου (χ/θ 393+300) και μέσω της Επ.Ο. Ομολίου – Στομίου – Βελίκας – Αγιοκάμπου – Αγιάς και της Επ.Ο. Αγιάς – Λάρισας θα οδηγούνται στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από Α/Κ Βελεστίνου .
3. Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Λάρισας - Αγιάς, όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους, που κινούνται με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στο ύψος του Κόμβου Κορινού (Χ/Θ 445+500 του Π.Α.Θ.Ε.) προς 'Αγιο Δημήτριο Ελασσόνας και θα κινούνται στην Εθνική Οδό Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο Κόμβο Γυρτώνης (Χ/Θ 390+700 του Π.Α.Θ.Ε.), όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο του Π.Α.Θ.Ε..
4. Όλα τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία που θα προέρχονται από Κατερίνη – Πλαταμώνα, θα αναστρέφονται από τον Α/Κ Αιγάνης και εν συνεχεία, επίσης μέσω Κατερίνης, θα εκτρέπονται κατάλληλα.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Λάρισας, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 2410-683190, 2410-683169, 2410-683176, 2410-741453.

Κλειστό παραμένει για όγδοη ημέρα σήμερα το τελωνείο του Προμαχώνα στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία και η ουρά που σχηματίζουν νταλίκες και φορτηγά «υπερβαίνουν» τα 30 χλμ», όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Βισαλτίας, Στέργιος Λίτος, μέλος στη συντονιστική.

Στο μεταξύ, το μπλόκο στο τελωνείο της Εξοχής, στα ελληνομβουλγαρικά σύνορα, έδωσε «ελευθέρας» από αργά χθες το βράδυ μέχρι και τις 11 σήμερα το πρωί, οπότε και θα κλείσει εκ νέου για ένα 24ωρο.

Υπό κατάληψη εξακολουθεί να βρίσκεται από τις 20/1, η Εγνατία οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων, με το μπλόκο να αριθμεί περισσότερα από 800 τρακτέρ, ενώ από τις 12.00 το μεσημέρι θα κλείσει για ένα 24ωρο η παλαιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Καβάλας, όπως τόνισε ο αγροτοσυνδικαλιστής, Γιάννης Παναγής.

Στον νομό του Κιλκίς, που έχουν στηθεί δύο μπλόκα στα τελωνεία των Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια και στην Δοϊράνη, σύνορα Ελλάδας με την ΠΓΔΜ. Στο μεν πρώτο θα συνεχιστεί και σήμερα ο αποκλεισμός 12:00-15:00 και 19:00-22:00, ενώ στο δεύτερο οι «πύλες» θα κλείσουν 18:00-22:00.

Στα διόδια των Μαλγάρων, όπου υπερβαίνουν τα 800 τα τρακτέρ που βρίσκονται παρατεταγμένα, ο αποκλεισμός ξεκίνησε χθες στις 12 μετά το μεσημέρι και θα συνεχιστεί «μέχρι και την Παρασκευή» τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Χαλάστρας, Αχιλλέας Καμπούρης, επικεφαλής του συντονιστικού.

Σε επ' αόριστον αποκλεισμό βρίσκεται για έκτη ημέρα σήμερα ο κόμβος του Νησελίου επί της Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης -Βέροιας. Στο μπλόκο η δύναμη μετρά περισσότερα από 750 τρακτέρ.

Στον κόμβο της Κουλούρας (Ημαθία), επί της Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης- Βέροιας, καθημερινά γίνεται συμβολικός αποκλεισμός μιας ώρας το απόγευμα από τις 16:00, ενώ υπενθυμίζεται ότι η δύναμη στο μπλόκο υπερβαίνει τα 400 τρακτέρ.

Στον νομό Πέλλας, η απόφαση που ελήφθη σε επίπεδο νομού αφορά στα εξής: σε Έδεσσα και Αμύνταιο θα γίνει αποκλεισμός 12:00-13:00 και 19:00-21:00, ενώ σε Μελίσσι, Μαυροβούνι, Μεσσημέρι και Αλυσίδα 'Αρνισσας θα κλείσουν 17:30-20:30.

Στον νομό Θεσσαλονίκης, έχουν στηθεί μπλόκα, συνολικής δυναμικότητας άνω των 600 τρακτέρ στο Δερβένι (12:00-18:00 κλειστά), στην αερογέφυρα Θέρμης επί της Μουδανίων, στα «πράσινα φανάρια» και το μπλόκο επί της διασταύρωσης του κρατικού αερολιμένα (19:00-21:00 κλειστά). Τα άλλα δύο μπλόκα, όπως ανέφερε ο αγρότης, μέλος της συντονιστικής στα πράσινα φανάρια, Βασίλης Μαυροσκάς, θα κλείνουν σε συνεννόηση και εναλλάξ, έτσι ώστε να «μην δημιουργείται ταλαιπωρία στον αστικό πληθυσμό».

Σε επ΄αόριστον αποκλεισμό βρίσκεται από χθες το μπλόκο στη Χαλκηδόνα, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Κουφαλίων, Μαυρουδής Μιντσιούδης, με τη δύναμη στην περιοχή να υπερβαίνει τα 550 τρακτέρ. 

Στον νομό Χαλκιδικής, έχουν στηθεί τέσσερα μπλόκα στον κόμβο Γοματίου στην Ιερισσό, στα Νέα Μουδανιά, στη Νέα Καλλικράτεια και στον Πολύγυρο, είναι δυναμικότητας άνω των 600 συνολικά και συμμετέχουν περισσότεροι από 80 μελισσοκόμοι, των οποίων το ένα όχημα ισούται με τρία τρακτέρ. Όπως επισήμανε ο συντονιστής του μπλόκου στο κόμβο Μουδανιών, Βαγγέλης Μισαηλίδης, σήμερα θα γίνει αποκλεισμός της εφορίας στα Μουδανιά με τρακτέρ, από την έναρξη του ωραρίου των εργαζομένων στην υπηρεσία και μέχρι τη λήξη του.

Μόνο δύο ώρες (12:00-14:00) μένει ανοικτή η ΕΟ Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου στην Αιτωλοακαρνανία, αφού οι αγρότες αποφάσισαν νέο πολύωρο αποκλεισμό του δρόμου, από τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας παραμένει κλειστή στο ύψος της Ανθήλης στη Φθιώτιδα, αλλά η κίνηση αυτή την ώρα διεξάγεται μέσω παράδρομων. Ωστόσο, οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι στις δύο μετά το μεσημέρι θα κλείσουν και τους παράδρομους, αλλά και τον κόμβο του Μπράλου κόβοντας την Ελλάδα στα δύο. Στο μπλόκο της Αταλάντης αυτή την ώρα η εθνική οδός και οι παράδρομοι είναι ανοιχτοί ωστόσο θα κλείσουν από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ. Στο Κάστρο οι αγρότες απέκλεισαν την κυκλοφορία των οχημάτων από τις 10 το πρωί ως και τις 6 το απόγευμα και αμέσως μετά συνεδριάζουν για να αποφασίσουν τη στάση που θα τηρήσουν στη συνέχεια. Στην Θήβα η εθνική οδός και οι παράδρομοι είναι κλειστοί μέχρι τις 10 το πρωί, ωστόσο οι πληροφορίες λένε πως οι αγρότες θα αποφασίσουν να συνεχίσουν τον αποκλεισμό.

Στην παλιά εθνική οδό Λαμίας -Αθηνών, στο μπλόκο του Παλιού Λεβέντη ο δρόμος είναι κλειστός επ΄ αόριστον. Στην Αμφίκλεια ο δρόμος θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τις 6 το απόγευμα οπότε και οι αγρότες θα συνεδριάσουν ξανά. Στην παλιά εθνική οδό Λαμίας – Λάρισας τα μπλόκα του Δομοκού και του Δρούγου συνεργάζονται και κλείνουν τον δρόμο, στον Δομοκό από τις 12:00 ως στις 15:00 και στο Δρούγο από τις 15:00 ως τις 17:00.

Για περίπου τέσσερις ώρες θα μείνει ανοικτή σήμερα η εθνική οδός Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, στην Αιτωλοακαρνανία. Μετά την απόφαση που πήραν οι αγρότες, οι οποίοι συμμετέχουν στο μπλόκο, ο δρόμος θα παραμείνει ανοικτός από 10:00-14:00. Στη συνέχεια, η εθνική οδός θα κλείσει, έως τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης. Επίσης, οι αγρότες αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στην Αθήνα. Ακόμη, από τις 11:00 σήμερα έως τις 17:00, αγρότες από την περιοχή της Βόνιτσας και του Ακτίου, θα κλείσουν την εθνική Αμφιλοχίας - Λευκάδας, στο ύψος του κόμβου του Αγίου Νικολάου. Επίσης, από τις 12:00 σήμερα έως τις 15:00, αγρότες από την περιοχή της Ναυπακτίας και της Δωρίδας, θα κλείσουν την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιτέας, στην έξοδο της περιμετρικής της Ναυπάκτου, στον κόμβο του Ξηροπήγαδου. Ακόμη, αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, θα κλείσουν την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων από 15:00-20:00, στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Ευήνου.

Στην Αχαΐα, αγρότες θα κλείσουν την εθνική οδό Πατρών - Πύργου από 16:00-22:00, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας, ενώ για αύριο το πρωί προγραμματίζουν συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων της Γ' ΔΟΥ, στην Πάτρα. Επίσης, αγρότες της Αιγιάλειας αναμένεται να πραγματοποιήσουν συνέλευση στις 18:30, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις, ενώ αναμένεται να κλείσουν, από 19:00-22:00, τη νέα εθνική οδό Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου. Ταυτόχρονα, υπάρχει και δεύτερο μπλόκο στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στη γέφυρα του Μεγανίτη. Εκεί οι αγρότες θα κλείσουν σήμερα για δύο ώρες το δρόμο, από 19:00-21:00.

Στην Ηλεία, αγρότες θα κλείσουν την εθνική οδό Πατρών - Πύργου, από 12:00-18:00, στον κόμβο του Κουρτεσίου, ενώ έχουν αποφασίσει να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στην Αθήνα.

Οι αγρότες της Άρτας θα κλείσουν τον δρόμο στο παλιό γεφύρι σήμερα, αύριο και μεθαύριο για 12 ώρες, από τις 15:00 και μετά. Στο Κομπότι θα αποκλείσουν τον δρόμο από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα. Οι αγρότες της Πρέβεζας έχουν προγραμματίσει να κλείσουν τον δρόμο στον κόμβο του Λούρου από 12:00 έως 15:00 και από 19:00 έως 22:00. Στην Ηγουμενίτσα οι αγρότες συνεχίζουν τον αποκλεισμό της πύλης του λιμανιού για αναχωρήσεις εξωτερικού από 19:00 έως 23:00. Στα Ιωάννινα, οι κτηνοτρόφοι έχουν αποφασίσει αποκλεισμού της Ιωαννίνων - Κακαβιάς στο 12ο χιλιόμετρο, καθώς και τους παράδρομους από 19:00 έως 23:00. 


Και οι αγρότες του Ηρακλείου στην Αθήνα
Με τη μετάβαση τους στην Αθήνα, για να πάρουν μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Παρασκευής στο Σύνταγμα, κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες του Ηρακλείου. Σε συνάντηση που είχαν το βράδυ της Κυριακής, οι αγρότες στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου αποφάσισαν να μεταβούν στην Αθήνα, ενώ οι τελικές αποφάσεις που θα αφορούν στις λεπτομέρειες και τη μορφή αυτής της μετάβασης θα ληφθούν σήμερα σε συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου των αγροτών στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα, η επιτροπή του μπλόκου Πραιτωρίων, που μετείχε στην πανελλαδική σύσκεψη της Νίκαιας, καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες του νομού Ηρακλείου σε συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο με τα συγκεκριμένα αιτήματα, συγκροτημένα και περιφρουρημένα. «Μέχρι την Παρασκευή συνεχίζουμε πιο οργανωμένα στο μπλόκο μας, αναβαθμίζουμε την παρουσία μας στον κόμβο, δυναμώνουμε τη δραστηριότητά μας στα γύρω χωριά, ενημερώνουμε τη μικρομεσαία αγροτιά της περιοχής, αγροτικούς συλλόγους και άλλα μπλόκα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ (178)

Othelos

Σε λιγο θα ζητήσουν και δωρεάν ιεροδουλες. Σημερα 90% της "περήφανης" αγροτιάς δηλώνει εισόδημα κατω απο 10.000 ευρω και θέλουν να συνεχίσουν να μην πληρώνουν φόρους.. Να μην εχουν ΦΠΑ. Μα και βέβαια, αλλιώς πως θα αγοράσει ο καθένας απο ενα σουπερ τρακτέρ. Ας πληρώνουν τα κορόιδα οι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Στην Ελλαδα εχουμε 10 φορές παραπάνω τρακτέρ ανά καλλιεργήσιμο στρέμμα απο οτι στην Αμερικη. Ρε δε πάτε στον αγύριστο Ανθέλληνες αγρότες με τα μαφιόζιλικια σας.

pet

η μαγκια ειναι να αποκλεισετε τους υπουργους και τον πρωθυπουργο οχι να ταλαιπωρειται τους αλλους τοτε θα σας παραδεχθουν ολοι αλλα εσεις κανετε ενεργιες μισητες προς τους αλλους γιατι να συμπαρασταθει ο λαος με σας για να μην πληρωνετε τιποτα καφενειακηδες αφου δεν μας αφηνουν οι γερμανοι να παραγουμε τιποτα τι σοι αγροτες ειστε μονο για τα ωφελη σας?

john

Ποιος σας είπε ότι στην εποχή της κρίσης δεν γινόντουσαν επενδύσεις και δεν υπήρχαν κέρδη.Πολλοί επένδυσαν στο πόνο και της θυσίες του λαού και κέρδισαν.!!!

Nick

Χαμαλη φιλε εγω ειμαι γιος αγροτη κι εχω φαει στην μαπα τα καταντια μας και τις απαγορευσεις και τις υπαγορευσεις σχετικες με το τι παραγεις και ποσο παραγεις και ποσο το πουλας. Μεινανε οι αγροτες εκθετοι στα σχεδια για την διαβρωση και εξαφανηση της αγροτικης υποδομης για χαρη των μεγαλων νταβατζηδων που διοικουν την οικονομια μας. Λοιπον μη λες ανοησιες. Παρατησα το χωριο γιατι δεν μπορουσα την κοροιδια και τους μεσιτες που αγοραζουν τον κοπο σου για τιποτα. Σε χωρες μη μπουρδελα οπως ειναι η δικη μας, η αγροτια ειναι που στηριζει την οικονομια. Βρισκουμε εξιλαστηρια θυματα νομιζω ο ενας στον αλλον και κατηγορουμε ο ενας τον αλλο για την κυβερνητικη ασυδοσια. Εμπρος μπουλντοζες και τρακτερ για την Βουλη! Φατε τους να δουμε μια ασπρη μερα.

Ή κάθοδος των βλάχων

Γουστάρω καργα θα γινει χαμός στο ίσιωμα ..ελπίζω να εχουν παρει και μερικα αρνιά για σούβλα στο Σύνταγμα μηπως και παει η μυρωδιά στους αστούς που εχουν ξελιγωθεί στην πείνα

Victor

Οι αγρότες σύντομα θα καταλάβουν ότι λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα αλλά αν ρίξουν αυτή την κυβέρνηση της συμφοράς (που οι ίδιοι ψήφισαν) θα έχουν προσφέρει ανυπολόγιστες υπηρεσίες στη χώρα!

Ο χαμάλης

Για τον ηλίθιο που υποστηρίζει τον αγρότη χωρίς να είναι αγρότης, γνωρίζεις ότι υπάρχει ένας λογαριασμός που θα πληρωθεί όπως και να έχει, (όταν μαγείρευε η μάνα σου εάν μοίραζε το φαγητό στην γειτονιά θα έμενες νηστικός βλάκα) οι κηφήνες των επιδοτήσεων πρέπει να καταλάβουν ότι τα προνόμια πεθάναν, τα λεφτά των άλλων τέλειωσαν, μειωμένες φορολογίες, μειωμένα πετρέλαια, και μειωμένα ρεύματα, τέλος. Δεν θα πληρώνω εγώ, ο χαμάλης του ιδιωτικού τομέα τα δικά σου προνόμια. Ο ένστολος θέλει σύνταξη στα 45 ο δικαστής μην του αφαιρέσουμε την πρώτη θέση στην εντατική εάν βήξει, και κατά τα άλλα ούλοι αυτοί μιλάνε για ισότητα και δημοκρατία.

Μην ανησυχείς

Πλήρωνε τον πολυπολιτισμό μόνο εσύ

.

Να φερετε και πολλες τσαπες γιατι εδω εχουμε πολλα γαϊδουραγγαθα για κοψιμο

Αντιδραστικός

Αφήστε τους να μπουν στην Αθήνα ανενόχλητοι, να φτάσουν στο κέντρο, και μετά κατασχέστε όλα τα τρακτέρ που θα βρίσκονται εκεί.

ΣΩΤΗΡΗΣ

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ. ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

var8olomaios-2-thumb-large

«Προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για την πανορθόδοξον ενότητα και συνεργασία», τόνισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Αθωνιάδα Ακαδημία - Έγινε δεκτός στη Σκήτη του Αγίου Ανδρέα από τον ηγούμενο Βατοπεδίου Εφραίμ - Επισκέφθηκε και το κονάκι της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές

panraf0_2

«Μόλις ενημερώθηκα από τον υπουργό ότι τελείωσαν τα διαδικαστικά για την μετάβαση του παιδιού στη Βοστώνη, όλα πήγαν καλά» είπε, έπειτα από συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, ο πατέρας του 18 μηνών αγοριού, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία - Κικίλιας: Είχα υποσχεθεί στους γονείς του παιδιού ότι, σε ανθρώπινο επίπεδο θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν

89