«Νονοί» της νύχτας χτύπησαν και απείλησαν επιχειρηματία για 70 ευρώ

«Νονοί» της νύχτας χτύπησαν και απείλησαν επιχειρηματία για 70 ευρώ

Οι δυο «φουσκωτοί» ηλικίας 31 και 30 χρόνων πήγαν με αυτοκίνητο στο κατάστημα του επιχειρηματία στα Σαγαίικα Πάτρας και ο 30χρονος απαίτησε εκβιαστικά 70 ευρώ - Ο 48χρονος, που είχε ήδη καταβάλλει το ίδιο χρηματικό πόσο σε προηγούμενη συνάντησή τους, αρνήθηκε να πληρώσει και προσπάθησε να τους ξεφύγει τρέχοντας

Μπλόκα... με αντικριστό και λύρα στην Κρήτη
Αρνήθηκε να καταβάλλει την «ταρίφα» που του επέβαλαν δυο «νονοί» της νύχτας για την προστασία του καταστήματός του και λίγο έλειψε να το πληρώσει ακριβά, ένας 48χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας στην Πάτρα! Οι δράστες τον χτύπησαν αλύπητα και τον απείλησαν με όπλο, αλλά εκείνος δεν δίστασε να τους καταγγείλει.

Οι δυο «φουσκωτοί» ηλικίας 31 και 30 χρόνων πήγαν με αυτοκίνητο στο κατάστημα του επιχειρηματία στα Σαγαίικα και ο 30χρονος απαίτησε εκβιαστικά 70 ευρώ. Ο 48χρονος, που είχε ήδη καταβάλλει το ίδιο χρηματικό πόσο σε προηγούμενη συνάντησή τους, αρνήθηκε να πληρώσει και προσπάθησε να τους ξεφύγει τρέχοντας. Όμως, οι κακοποιοί τον πρόλαβαν, τον χτύπησαν τραυματίζοντάς τον ελαφρά και ο 30χρονος τον απείλησε με πιστόλι αναγκάζοντάς τον να του δώσει τα χρήματα.

Όμως, το θύμα ειδοποίησε την
Αστυνομία
Κλείσιμο
και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι εντόπισαν τους «νονούς» μέσα σε λίγη ώρα, τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στην Ασφάλεια. Κάτω από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, βρήκαν και το πιστόλι με το οποίο απείλησαν τον επιχειρηματία και το έστειλαν για βαλλιστική εξέταση. Ο 30χρονος και ο 31χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοκατοχή και διέταξε την κράτησή τους ως την Τρίτη που θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης