Λαμία: Το «κλειδωμένο συρτάρι» οδήγησε την οικιακή βοηθό και τον κουμπάρο στο άγριο έγκλημα;

Λαμία: Το «κλειδωμένο συρτάρι» οδήγησε την οικιακή βοηθό και τον κουμπάρο στο άγριο έγκλημα;

Η 31χρονη και ο συντροφός της παραδέχθηκαν αρχικά ότι σκότωσαν τον 75χρονο, αλλά είπαν πως κίνητρο δεν ήταν η ληστεία, αλλά «άλλοι προσωπικοί λόγοι»

Λαμία: Το «κλειδωμένο συρτάρι» οδήγησε την οικιακή βοηθό και τον κουμπάρο στο άγριο έγκλημα;
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λαμίας από την άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου στον Καραβόμυλο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν το φονικό και όπως αποκαλύφθηκε, ο άτυχος 75χρονος είχε ανοίξει μόνος του την πόρτα στους δολοφόνους του, αφού ανάμεσά τους ήταν και η οικιακή βοηθός -που τον πρόσεχε τους τελευταίους δέκα μήνες-μαζί με τον 42χρονο σύντροφό της και τον 42χρονο φίλο και κουμπάρο τους.

Κλείσιμο
Η δικηγόρος της 31χρονης οικιακής βοηθού και του συντρόφου της, Νάντια Γώγουλου, μίλησε στο protothema.gr
και αποκάλυψε ότι αρχικά και οι δύο από τους δράστες παραδέχθηκαν παραδέχονται ότι σκότωσαν τον ηλικιωμένο, αλλά είπαν πως κίνητρό τους δεν ήταν η ληστεία, αλλά «άλλοι ιδιαίτεροι και προσωπικοί λόγοι».

Ωστόσο, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr,
 η οποία επικαλείται αστυνομικές πηγές, όταν η 31χρονη έμαθε ότι ομολόγησε ο 42χρονος φίλος του ζευγαριού, παραδέχθηκε ότι το έκαναν και για να τον ληστέψουν. Μάλιστα, φέρεται να σχεδίαζαν καιρό το «χτύπημα», ενώ η οικιακή βοηθός μίλησε και για ένα συρτάρι «που ήταν συνέχεια κλειδωμένο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 31χρονη πίστευε ότι στο συρτάρι ο παππούς έκρυβε πολλά χρήματα, που είχε σηκώσει από θυρίδα και πιθανότατα ενημέρωσε και τους άλλους δύο δράστες και σχεδίασαν από κοινού τη ληστεία.

Το βράδυ που έγινε το φονικό, η οικιακή βοηθός χτύπησε την πόρτα του ηλικιωμένου και ο 75χρονος πήρε την πατερίτσα του, σηκώθηκε και της άνοιξε. Μόλις μπήκαν μέσα οι δράστες χτύπησαν τον παππού και τον ακινητοποίησαν. Η γυναίκα του έβαλε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο και ο σύντροφός της τον μαχαίρωνε ξανά και ξανά.

Στη συνέχεια έσπασαν το κλειδωμένο συρτάρι και έκαναν το σπίτι άνω-κάτω. Όμως, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, βρήκαν 3.500 εύρω και όχι τα πολλά χρήματα που περίμεναν. 

Το μαχαίρι, τα γάντια και τα ρούχα με τα αίματα τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών, ενώ στο σπίτι της οικιακής βοηθού βρέθηκαν 1.400 ευρώ από τα 3.500 ευρώ που πήραν και μοιράστηκαν μεταξύ τους καθώς και κοσμήματα που είχαν πάρει από το σπίτι του ηλικιωμένου.

Η δικηγόρος Νάντια Γώγουλου μιλάει για το φονικό

Σημειώνεται ότι η οικιακή βοηθός, ο σύντροφός της και ο φίλος του ζευγαριού, που κατηγορούνται ότι έσφαξαν τον ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του θα απολογηθούν το πρωί της Παρασκευής ενώπιον της Ανακρίτριας Λαμίας.

Συνέντευξη Τυπου για τη δολοφονία του 75χρονου στον Καραβόμυλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης