Συνέλαβαν πέντε ζευγάρια τσιγγάνων διαρρηκτών στο Αγρίνιο

Συνέλαβαν πέντε ζευγάρια τσιγγάνων διαρρηκτών στο Αγρίνιο

Οι τέσσερις από τους δράστες προσπάθησαν χωρίς να τα καταφέρουν να εισβάλλουν στην κατοικία μιας ηλικιωμένης στην περιοχή Παντάνασσα

Συνέλαβαν πέντε ζευγάρια τσιγγάνων διαρρηκτών στο Αγρίνιο
Έτοιμα για... επιδρομή στα σπίτια του Αγρινίου ήταν πέντε ζευγάρια τσιγγάνων από άλλες περιοχές, όμως απέτυχαν στην πρώτη τους προσπάθεια και συνελήφθησαν μετά από έρευνες της τοπικής Ασφάλειας που ερευνά αν έχουν διαπράξει διαρρήξεις σε άλλες περιοχές.

Οι τέσσερις από τους δράστες προσπάθησαν χωρίς να τα καταφέρουν να εισβάλλουν στην κατοικία μιας ηλικιωμένης στην περιοχή Παντάνασσα της δημοτικής ενότητας Παραβόλας και διέφυγαν με αυτοκίνητο. Όμως, τους εντόπισαν οι αστυνομικοί, τους συνέλαβαν και βρήκαν τα διαρρηκτικά τους εργαλεία στο όχημα. Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν στο Αγρίνιο οι υπόλοιποι έξι της σπείρας. Οι πέντε άνδρες και οι πέντε γυναίκες ηλικίας 34 ως 47 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και τα οχήματά τους κατασχέθηκαν. 

*** Στον ανακριτή Άμφισσας, που είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος τους, παρέπεμψε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων μετά την άσκηση δίωξης εναντίον τους για ληστεία που είχαν διαπράξει στην Άμφισσα. Ο 26χρονος άνδρας και η 22χρονη γυναίκα συνελήφθησαν στη Ναύπακτο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης