Κορυδαλλός: Πενήντα άτομα ματαίωσαν εκδήλωση με ομιλητή τον Τρύφωνα Αλεξιάδη

Κορυδαλλός: Πενήντα άτομα ματαίωσαν εκδήλωση με ομιλητή τον Τρύφωνα Αλεξιάδη

Σε ανακοίνωση που μετέδωσε το indymedia, την οποία υπογράφουν «εργαζόμενοι - άνεργοι αγωνιζόμενοι κάτοικοι Κορυδαλλού», αναφέρεται ότι «σαν εργαζόμενοι και άνεργοι της περιοχής θεωρούμε απόλυτο εμπαιγμό το να καλείται υπουργός να εκθέσει την εγκληματική αντιλαϊκή πολιτική των μνημονίων

Κορυδαλλός: Πενήντα άτομα ματαίωσαν εκδήλωση με ομιλητή τον Τρύφωνα Αλεξιάδη
Την είσοδο της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Κορυδαλλού απέκλεισαν σχεδόν πενήντα άτομα, ματαιώνοντας εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ήταν προσκεκλημένος ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, με θέμα την οικονομική πολιτική.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, περίπου στις 16:00, πενήντα άτομα έκλεισαν την είσοδο του Δ.Σ. του δημαρχείου, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, εκδήλωση που είχε προγραμματίσει για τις 7 το απόγευμα η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση που μετέδωσε το indymedia την οποία υπογράφουν «εργαζόμενοι - άνεργοι αγωνιζόμενοι κάτοικοι Κορυδαλλού» αναφέρεται ότι «σαν εργαζόμενοι και άνεργοι της περιοχής θεωρούμε απόλυτο εμπαιγμό το να καλείται υπουργός να εκθέσει την εγκληματική αντιλαϊκή πολιτική των μνημονίων, το να διεξαχθεί μια "συζήτηση" για τον τρόπο που μας καταστρέφουν και καταδικάζουν σε αργό θάνατο εκατομμύρια κόσμου, αφού πρώτα υφάρπαξαν ψήφους κάνοντας εμπόριο ελπίδας και αφού καπηλεύθηκαν τους αγώνες που δόθηκαν την περασμένη πενταετία».

Κλείσιμο
Τονίζεται επίσης ότι «σαν κομμάτι της κοινωνίας η οποία βυθίζεται όλο και περισσότερο στο βούρκο της ανέχειας και των οικονομικών αδιεξόδων, δε δίνουμε κανένα συγχωροχάρτι και καμία ανοχή σε όσους συνεχίζουν την καταστροφή των εργαζομένων και των ανέργων, των νέων, των συνταξιούχων και της κοινωνικής πλειοψηφίας επειδή εμφανίζονται με δημοκρατικό, αριστερό και φιλολαϊκό προσωπείο. Η αντίσταση στην εφαρμογή των αντικοινωνικών και εγκληματικών μέτρων και ο αυτοοργανωμένος αγώνας για αξιοπρεπή ζωή είναι μονόδρομος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης