Ρέθυμνο: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη τριπλού μαχαιρώματος

Ρέθυμνο: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη τριπλού μαχαιρώματος

Ο δράστης τραυμάτισε τρεις νεαρούς μετά από μια έντονη λογομαχία στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής - Κρίσιμη η κατάσταση του ενός

Ρέθυμνο: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη τριπλού μαχαιρώματος
Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούν οι αστυνομικές υπηρεσίες του Ρεθύμνου για να εντοπίσουν έναν άγνωστο προς το παρόν νεαρό, που φέρεται ως ένας εκ των πρωταγωνιστών της αιματηρής συμπλοκής που έγινε στο Ρέθυμνο και λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε τρεις άλλους νέους.

Όλα ξεκίνησαν από μια έντονη λογομαχία μεταξύ των τεσσάρων νεαρών στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, στις 2.30΄ τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύντομα, όμως, μετατράπηκε σε συμπλοκή και ο καταζητούμενος έβγαλε μαχαίρι με το οποίο επιτέθηκε στους υπόλοιπους τραυματίζοντάς τους σοβαρά. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο νοσοκομείο της πόλης  μεταφέρθηκαν τρεις Έλληνες ηλικίας 21, 24 και 30 χρόνων και δυο από αυτούς υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, η κατάσταση του ενός, που φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα, κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και νοσηλεύεται στην Εντατική.

Ο τρίτος τραυματίας έχει ξυλοκοπηθεί άγρια, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί αν ανήκε στην παρέα των άλλων δυο ή ήταν συνεργός του δράστη. Και οι τρεις νοσηλεύονται φρουρούμενοι, ενώ τα αίτια της συμπλοκής δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης