Σέρρες: Συνελήφθη 51χρονος Αλβανός για φόνο που διέπραξε πριν 14 χρόνια στο Βέλγιο

Σέρρες: Συνελήφθη 51χρονος Αλβανός για φόνο που διέπραξε πριν 14 χρόνια στο Βέλγιο

Είχε σκοτώσει συμπατριώτη του σε μπαρ της Λιέγης για τα... μάτια μίας ιερόδουλης – Στην Ελλάδα βρισκόταν μέχρι και πριν λίγες μέρες στις φυλακές Νιγρίτας, για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Σέρρες: Συνελήφθη 51χρονος Αλβανός για φόνο που διέπραξε πριν 14 χρόνια στο Βέλγιο
«Φυντάνι» από τα λίγα ήταν ο 51χρονος Αλβανός που συνελήφθη από την αστυνομία στις Σέρρες, ο οποίος απασχολούσε μονίμως τις διωκτικές αρχές, αλλά η δράση του ήταν ακόμη μεγαλύτερη και... παγκοσμιοποιημένη! Για τον εν λόγω άνδρα εκκρεμούσε ένταλμα της Ιντερπόλ για φόνο που είχε διαπράξει στο Βέλγιο πριν από 14 χρόνια!

Ο αλλοδαπός κρατείτο μέχρι πρόσφατα στις φυλακές Νιγρίτας, όπου εξέτιε ποινή για παράνομη διακίνηση μεταναστών, πράξη που τελέστηκε το 2010 στην Ελλάδα, ενώ μόλις αποφυλακίστηκε συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών βάσει του διεθνούς εντάλματος.

Σύμφωνα με τα έγγραφα της Ιντερπόλ, το θύμα της ανθρωποκτονίας, για την οποία ο 51χρονος άνδρας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών, ήταν ένας συμπατριώτης του, με τον οποίο φαίνεται ότι διαπληκτίστηκε για τα μάτια μιας ιερόδουλης. Η δολοφονία διαπράχθηκε το 2001, σε νυχτερινό μαγαζί της Λιέγης, ενώ στη κατοχή του βρέθηκαν στρατιωτικού τύπου όπλα και πυρομαχικά.

Κλείσιμο
Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης προκειμένου να δρομολογηθεί η έκδοσή του στην Αλβανία, ώστε να εκτίσει εκεί την ποινή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης