Είχε κρύψει ηρωίνη στο προσκέφαλο του κρεβατιού του!

Είχε κρύψει ηρωίνη στο προσκέφαλο του κρεβατιού του!

Μέσα στην αυτοσχέδια καβάντζα ήταν κρυμμένες τρεις συσκευασίες με 144,8 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» και άλλα 8,6 γραμμάρια ηρωίνης σε σκόνη

Είχε κρύψει ηρωίνη στο προσκέφαλο του κρεβατιού του!
«Φύλλο και φτερό» έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών το σπίτι ενός 42χρονου διακινητή ναρκωτικών στη Λιβαδειά, αλλά είδαν κι έπαθαν ώσπου να ανακαλύψουν την κρύπτη στην οποία έκρυβε την ηρωίνη μέσα στο κούφιο… προσκέφαλο του κρεβατιού του!

Μέσα στην αυτοσχέδια καβάντζα ήταν κρυμμένες τρεις συσκευασίες με 144,8 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» και άλλα 8,6 γραμμάρια ηρωίνης σε σκόνη. Στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά και διάφορα αντικείμενα με υπολείμματα ηρωίνης, μια πλαστική θήκη και ένας γεμιστήρας πιστολιού με έξι φυσίγγια, τρία tablet και ένα laptop που εκτιμάται ότι ήταν ανταλλάγματα για την πώληση ηρωίνης.

Μαζί με τον 42χρονο συνελήφθη και η 29χρονη σύντροφός του, ενώ κατασχέθηκαν 1.700 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών, άλλα 700 ευρώ και ένα τραπεζικό βιβλιάριο καταθέσεων που εξετάζεται. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που τους απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο 42χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης