Επίσκεψη Αμερικανών Γερουσιαστών και του πρέσβη των ΗΠΑ στη Μυτιλήνη

Επίσκεψη Αμερικανών Γερουσιαστών και του πρέσβη των ΗΠΑ στη Μυτιλήνη

Κατά τη συνάντηση του με την αμερικανική αντιπροσωπία, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός ανέλυσε τις πρωτοβουλίες του Δήμου σχετικά με το μεταναστευτικό

Επίσκεψη Αμερικανών Γερουσιαστών και του πρέσβη των ΗΠΑ στη Μυτιλήνη
Τη Λέσβο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία Αμερικανών Γερουσιαστών αποτελούμενη από τους Jeanne Shaheen, Richard Durbin, Amy Klobuchar και Elizabeth Warren, τους οποίους συνόδευε ο Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Αθήνα David Pearce.

Κατά τη συνάντηση του με την αμερικανική αντιπροσωπία, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός ανέλυσε τις πρωτοβουλίες του Δήμου σχετικά με το μεταναστευτικό, παρουσίασε την ολοκληρωμένη σχετική πρόταση και εξέφρασε την πεποίθησή ότι μια πιο αποτελεσματική διαχείριση των προσφύγων μεταναστών, μπορεί να γίνει μόνο στην Τουρκία.

Οι Αμερικανοί Γερουσιαστές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρόταση του Δήμου Λέσβου, επισημαίνοντας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου πως «πρόκειται για μια ρεαλιστική πολύ σωστά δομημένη πρόταση, με την οποία συμφωνούν απόλυτα». Ευχαρίστησαν επίσης τον Δήμαρχο και το Λεσβιακό λαό για ό,τι έχουν κάνει μέχρι τώρα για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών και την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν.

Κλείσιμο
Η Αμερικανική αντιπροσωπία είχε επίσης συναντήσεις με την τοπική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης