Τραγωδία στη Λίμνη Πλαστήρα: Δέντρο καταπλάκωσε ηλικιωμένο

Τραγωδία στη Λίμνη Πλαστήρα: Δέντρο καταπλάκωσε ηλικιωμένο

Το δέντρο που προσπαθούσε να κόψει, έμελλε να κόψει το νήμα της ζωή του

Τραγωδία στη Λίμνη Πλαστήρα: Δέντρο καταπλάκωσε ηλικιωμένο
Το δέντρο που προσπαθούσε να κόψει, έμελλε να κόψει το νήμα της ζωής του ηλικιωμένου άντρα! Πριν προλάβει να απομακρυνθεί, καταπλακώθηκε από τα βαριά και αιχμηρά κλαδιά του δέντρου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα.

Ο άτυχος 75χρονος είχε πάει στην δασική περιοχή του Κρυονερίου μαζί με έναν 81χρονο συγγενή του και άλλο ένα συγγενικό τους πρόσωπο, έχοντας νόμιμη άδεια για υλοτόμηση. Ωστόσο, την ώρα που έκοβαν ένα δέντρο, εκείνο έγειρε και έπεσε στο σημείο όπου στεκόταν ο 75χρονος καταπλακώνοντάς τον! Αμέσως οι συγγενείς του ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, καθώς διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να τον απελευθερώσουν. 

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον ηλικιωμένο υλοτόμο, αλλά ήταν ήδη αργά καθώς είχε τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι και η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής για νεκροτομή. Ο 81χρονος συγγενής του θύματος συνελήφθη και ανακρίνεται για να εξακριβωθεί αν είχαν τηρηθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά την κοπή του δέντρου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης