Χωρίς σίτιση τα κέντρα κράτησης μεταναστών

Χωρίς σίτιση τα κέντρα κράτησης μεταναστών

Όσοι αλλοδαποί οδηγούνται στο κέντρο ταυτοποίησης στο κέντρο ταυτοποίησης στη Μόρια της Λέσβου  δεν κρατούνται, αλλά αφήνονται ελεύθεροι, καθώς η ΕΛΑΣ, δεν έχει τη δυνατότητα να τους παράσχει φαγητό

Χωρίς σίτιση τα κέντρα κράτησης μεταναστών
Διεκόπη εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα η σίτιση των μεταναστών στα κέντρα κράτησης και ταυτοποίησης όλης της χώρας. Το Ελεγκτικό Συνέριο εξέθεσε την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κρίνοντας παράνομη διάταξη στον νόμο για την ανθρωπιστική κρίση που επέτρεπε την κάλυψη της δαπάνης σίτισης των αλλοδαπών από τον κρατικό προϋπολογισμό, δίχως να έχει προηγηθεί διαγωνισμός  για την ανάδειξη- επιλογή των εταιριών catering. 
 
Όσοι αλλοδαποί οδηγούνται στο κέντρο ταυτοποίησης στο κέντρο ταυτοποίησης στη Μόρια της Λέσβου σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή δεν κρατούνται, αλλά αφήνονται ελεύθεροι, καθώς η ΕΛΑΣ, δεν έχει τη δυνατότητα να τους παράσχει φαγητό. 

Στην Αμυγδαλέζα αντίστοιχα οι ανάγκες σίτισης των υπό απέλαση αλλοδαπών καλύπτονται είτε από τις λέσχες της Αστυνομίας είτε περιστασιακά από τις εταιρίες catering που παραμένουν απλήρωτες από πέρυσι το φθινόπωρο.

Κλείσιμο
   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης