Αμερικανικό ντοκιμαντέρ οι μετανάστες της Μυτιλήνης

Αμερικανικό ντοκιμαντέρ οι μετανάστες της Μυτιλήνης

«Ήρθα με δικά μου έξοδα από την Αμερική για να κάνω την ιστορία των μεταναστών κινηματογραφική ταινία», λέει στο protothema.gr ο 26χρονος Σον Καριέ

Αμερικανικό ντοκιμαντέρ οι μετανάστες της Μυτιλήνης
Ο Αμερικανός Σον Καριέ, έχοντας σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και τη Δημοσιογραφία και με βασικό του όπλο το πάθος για δημιουργία ταξίδεψε από την Αμερική στην Ελλάδα όχι για να κάνει διακοπές αλλά για να καταγράψει σκηνές από όλα όσα εξελίσσονται τις τελευταίες ημέρες στα νησιά της Ελλάδας με τους συσσωρευμένους μετανάστες και να κάνει όλο αυτό το οδοιπορικό του ταινία όπως λέει στο protothema.gr.  

Κλείσιμο


«Η Ελλάδα κάνει ότι μπορεί. Μη ξεχνάτε ότι είναι η μόνη χώρα που είναι σκαλοπάτι για τους μετανάστες για να πάνε στην Ευρώπη. Οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι η χώρα είναι σε κρίση όπως και το ότι δεν είναι τωρινό το θέμα με τους μετανάστες μετρά πολλά χρόνια. Αν η Ευρώπη ήταν πιο κοντά στην Ελλάδα πιστεύω θα ελεγχόταν η κατάσταση καλύτερα όμως δε βοηθά η Ευρώπη δυστυχώς σε αυτή τη φάση. Ήρθα διότι το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον και στόχος μου είναι να καταγράψω όλο αυτό που συμβαίνει με τους μετανάστες στη Μυτιλήνη διότι εκεί θα πάω. Θα μείνω μαζί τους θα κοιμηθώ εκεί θα τους μιλήσω και θα ακούσω αφηγήσεις πως ταξίδεψαν πως κνδύνεψαν πως τελικά φτάσανε στην Ελλάδα και πως θα εξελιχθεί η ζωή τους από δω και πέρα.  Όλο αυτό θα το καταγράψω θα κάνω ένα ντοκιμαντέρ το οποίο θα γίνει ουσιαστικά ταινία και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό», λέει ο Σον στο protothema.gr.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης