Εύβοια: Αλλοδαπός διακινούσε λαθραία τσιγάρα και καπνό

Εύβοια: Αλλοδαπός διακινούσε λαθραία τσιγάρα και καπνό

Στην κατοχή του 31χρονου Πακιστανού βρέθηκαν 510 λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 18 συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους 900 γραμμαρίων

Εύβοια: Αλλοδαπός διακινούσε λαθραία τσιγάρα και καπνό
Άλλος ένας Πακιστανός που διακινούσε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, συνελήφθη στο Βασιλικό από αστυνομικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας που είχαν πληροφορίες για την δραστηριότητά του και τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν.

Στην κατοχή του 31χρονου αλλοδαπού βρέθηκαν 510 λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 18 συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους 900 γραμμαρίων χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης κι έτσι κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Χαλκίδας για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι. Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. 

*** Την ίδια κατηγορία απήγγειλε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ναυπλίου σε έναν 47χρονο Βούλγαρο που συνελήφθη στο Άργος από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α., όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 80 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. Τα πακέτα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης