Θεσσαλονίκη: Δουλέμποροι μετέφεραν με φορτηγό 103 Σύρους πρόσφυγες

Θεσσαλονίκη: Δουλέμποροι μετέφεραν με φορτηγό 103 Σύρους πρόσφυγες

Οι πρόσφυγες μπήκαν στην Ελλάδα από τον Έβρο και θα κατέβαλαν ο καθένας το ποσό των 2.000 ευρώ για τη μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας

Θεσσαλονίκη: Δουλέμποροι μετέφεραν με φορτηγό 103 Σύρους πρόσφυγες
Περισσότερους από 103 Σύρους πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων και 19 παιδιά, μετέφεραν στριμωγμένους σε ένα φορτηγό στην Εγνατία Οδό, Τούρκοι και Βούλγαροι δουλέμποροι.

Το κύκλωμα των δουλεμπόρων εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της διεύθυνσης αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα μέσα στο οποίο βρέθηκαν συνολικά 103 πρόσφυγες από τη Συρία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνολικά συνελήφθησαν πέντε άτομα ηλικίας από 25 έως 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Εγκληματικής Οργάνωσης», της «Προώθησης-διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας εκ κερδοσκοπίας πραττόμενη και από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής» και παράβασης Νόμου περί Όπλων.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι πρόσφυγες μπήκαν στην Ελλάδα από τον Έβρο και θα κατέβαλαν ο καθένας το ποσό των 2.000 ευρώ για τη μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης