Κοζάνη: Οικογενειακή υπόθεση η χασισοκαλλιέργεια

Κοζάνη: Οικογενειακή υπόθεση η χασισοκαλλιέργεια

Είχαν φυτέψει 87 δενδρύλλια κάνναβης, που είχαν ύψος από 0,55 εκατοστά ως 3,20 μέτρα

Κοζάνη: Οικογενειακή υπόθεση η χασισοκαλλιέργεια
Ο γιος έβαζε τη δύναμη και ο πατέρας την… πείρα του στις καλλιέργειες για να στηθεί η χασισοφυτεία, η οποία ανακαλύφθηκε μετά από έρευνα σε μια δύσβατη και απόκρημνη δασική περιοχή κοντά στην κοινότητα του Προσήλιου του Δήμου Σερβίων Βελβεντού στην Κοζάνη!

Μέσα σε μια χαράδρα που διατρέχεται από ένα ρυάκι, ο 65χρονος γεωργός και ο 42χρονος γιος του είχαν φυτέψει 87 δενδρύλλια κάνναβης, που είχαν ύψος από 0,55 εκατοστά ως 3,20 μέτρα. Την ώρα που τα φρόντιζαν, όμως, βρέθηκαν μπροστά σε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι τους φόρεσαν χειροπέδες.

Στην κατοχή των χασισοκαλλιεργητών κατασχέθηκαν ψαλίδια κλαδέματος, φτυάρια και διάφορα άλλα εργαλεία και σύνεργα ποτίσματος, ένα δοχείο με φυτοφάρμακο, δύο σακούλες με λίπασμα, αλλά και μία συσκευασία που περιείχε φύλλα κάνναβης βάρους 46,8 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του 65χρονου στην Κοζάνη βρέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ο οποίος τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης