Διακοπή στο protothema.gr λόγω της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα - Eπανήλθαμε

Διακοπή στο protothema.gr λόγω της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα - Eπανήλθαμε

Ζητούμε συγνώμη για την «απουσία» μας από τις οθόνες σας - Η βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ αποκαταστάθηκε μετά από αρκετές ώρες

Διακοπή στο protothema.gr λόγω της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα - Eπανήλθαμε
Εξαιτίας της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα προκλήθηκε σοβαρή δυσλειτουργία στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ και, σαν τελευταίος κρίκος σε μια αλυσιδωτή αντίδραση, το protothema.gr τέθηκε εκτός λειτουργίας για αρκετές ώρες.

Παρά τα μέτρα ασφαλείας, τα εφεδρικά συστήματα για έκτακτες περιστάσεις και, φυσικά, παρόλη την υπερπροσπάθεια των τεχνικών μας, δεν κατέστη δυνατόν να αποκατασταθεί άμεσα η διακοπή στην απρόσκοπτη εμφάνιση του περιεχομένου του protothema.gr.

Δυστυχώς, υπ' αυτά τα δεδομένα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και μολονότι η αιτία της διακοπής ήταν πέρα από τις δικές μας δυνάμεις, είναι να ζητήσουμε ειλικρινά συγνώμη από τους επισκέπτες του site μας.

Κλείσιμο
Συμπάσχουμε με την ενόχληση καθενός από τους χρήστες μας, καθώς για εμάς το protothema.gr, πρώτα από όλα, είναι ένας ζωντανός οργανισμός, σε διαρκή κινητοποίηση και ετοιμότητα, πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Ωστόσο, εκτός από το να ζητούμε συγνώμη, δεσμευόμαστε πως θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το protothema.gr να είναι διαρκώς προσβάσιμο, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Όσο «έκτακτες» ή αντίξοες και εάν είναι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης