Αλβανοί ξάφριζαν λουόμενους στην Κω

Αλβανοί ξάφριζαν λουόμενους στην Κω

Όταν οι λουόμενοι που απολάμβαναν τη δροσιά της θάλασσας αντιλήφθηκαν τρεις αγνώστους οι οποίοι έψαχναν τα πράγματά τους και άρπαζαν τα προσωπικά τους αντικείμενα

Αλβανοί ξάφριζαν λουόμενους στην Κω
Πανικός επικράτησε σε μια παραλία στην πόλη της Κω, όταν οι λουόμενοι που απολάμβαναν τη δροσιά της θάλασσας αντιλήφθηκαν τρεις αγνώστους οι οποίοι έψαχναν τα πράγματά τους και άρπαζαν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Κοντά βρισκόταν μια περιπολία ανδρών της Ασφαλείας που επενέβησαν αμέσως και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω δυο Αλβανούς ηλικίας 28 και 33 χρόνων, ενώ ο τρίτος της ομάδας κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Στο σπίτι όπου διέμεναν οι τρεις δράστες βρέθηκαν επτά κινητά, ένας φορητός υπολογιστής, πλήθος ανδρικά και γυναικεία πορτοφόλια και άλλα αξεσουάρ των οποίων οι ιδιοκτήτες αναζητούνται. 

Ήδη, ένα από τα κινητά αναγνωρίστηκε από την αλλοδαπή ιδιοκτήτριά του και της αποδόθηκε. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους και τον εντοπισμό όλων των θυμάτων.

*** Στα Χανιά, οι άνδρες του Τ.Α.Ε. Αποκορώνου συνέλαβαν δυο Έλληνες, έναν 19χρονο και έναν 29χρονο, που επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι ενός 43χρονου αλλά έγιναν αντιληπτοί. Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Ασφαλείας Χανίων και της Ο.Π.Κ.Ε. τσάκωσαν έναν 25χρονο Αλβανό και έναν 27χρονο Έλληνα που είχαν τρυπώσει στο σπίτι μιας 75χρονης γυναίκας. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης