Protothema.gr: Ιστορικό ρεκόρ για το πρώτο ειδησεογραφικό site στην Ελλάδα

Protothema.gr: Ιστορικό ρεκόρ για το πρώτο ειδησεογραφικό site στην Ελλάδα

Ρεκόρ όλων των εποχών για το protothema.gr: 5.037.961 επισκέψεις τον τελευταίο μήνα

Protothema.gr: Ιστορικό ρεκόρ για το πρώτο ειδησεογραφικό site  στην Ελλάδα
Στο ανώτατο επίπεδο της ιστορίας του έφτασαν οι επισκέψεις στο protothema.gr τον τελευταίο μήνα. Το σύνολο των 5.037.961 μοναδικών χρηστών που επέλεξαν το site μας για την ενημέρωσή τους, αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών -με βάση αναφοράς το διάστημα ενός μήνα. Και αυτό συνιστά μεν μια μεγάλη επιτυχία για το protothema.gr, ανεβάζει όμως ταυτόχρονα τον «πήχη» για το σύνολο των ειδησεογραφικών κόμβων στο ελληνικό Διαδίκτυο. Με πιο απλά λόγια, το protothema.gr ήταν ήδη μακράν πρώτο σε επισκεψιμότητα και τον τελευταίο μήνα του 2015 κατόρθωσε να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά του από τον ανταγωνισμό.

Το ιστορικό ρεκόρ των 5.037.961 επισκέψεων, αναμφίβολα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ακόμη περισσότερο εάν συσχετιστεί με το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού και δη όσων έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ. Οι περισσότερες των 5 εκατομμυρίων επισκέψεις πιστοποιούν το πόσο κρίσιμη ήταν για τους Έλληνες η άμεση, διαρκής και κυρίως έγκυρη ενημέρωσή τους γύρω από τα ιστορικής σημασίας γεγονότα που εξελίσσονταν σε ρυθμούς θύελλας κατά τον μήνα Ιούνιο.

Κλείσιμο


Η τελευταία φάση της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους διεθνείς πιστωτές, το δημοψήφισμα, τα capital controls κ.λπ. ήταν ζητήματα φλέγοντα αλλά και πρωτοφανή για τον ελληνικό λαό. Το protothema.gr, δηλαδή όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι που εργάζονται γι' αυτό, υπερέβαλαν εαυτόν, φτάνοντας και ξεπερνώντας ενίοτε τα όρια της ανθρώπινης αντοχής. Γι' αυτό ακριβώς, οι 5.037.961 επισκέψεις του Ιουνίου είναι για εμάς κάτι πολύ περισσότερο από ένα στατιστικό στοιχείο: Είναι η επιβεβαίωση ότι το protothema.gr βρίσκεται με την αξία του στην κορυφή του ελληνικού διαδικτύου.

Ο καταιγισμός της έκτακτης επικαιρότητας των τελευταίων εβδομάδων  2015 και η αυξημένη ανάγκη της δημοσιογραφικής κάλυψης ήταν μια μεγάλη και σύνθετη πρόκληση -αλλά δεν ήταν η μεγαλύτερη: Το πραγματικό στοίχημα για το protothema.gr ήταν η κατάθεση της ψύχραιμης ανάλυσης και της απαραίτητης εμβάθυνσης στις εξελίξεις. Πιστεύουμε ότι αυτό το στοίχημα κερδήθηκε -και σε αυτό συνηγορούν οι 5.037.961 επισκέψεις. Στις πλέον κρίσιμες ώρες της μεταπολεμικής ιστορίας της Ελλάδας, το protothema.gr ήταν ακριβώς εκεί που έπρεπε: Στην πρώτη γραμμή -και εκεί σκοπεύει να μείνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης