Η επόμενη μέρα στην Αθήνα μετά τα επεισόδια (φωτογραφίες)

Η επόμενη μέρα στην Αθήνα μετά τα επεισόδια (φωτογραφίες)

Στον εισαγγελέα 25 άτομα - Μαγαζιά, τράπεζες καθώς και δύο οχήματα καταστράφηκαν μαζί με ένα τηλεοπτικό βαν του Αnt1

Η επόμενη μέρα στην Αθήνα μετά τα επεισόδια (φωτογραφίες)
Σπασμένες στάσεις λεωφορείων και φανάρια, σπασμένα καρτοτηλέφωνα και ΑΤΜ, οδοφράγματα στους δρόμους και συνθήματα είναι το σκηνικό της επόμενης μέρας στην Αθήνα μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια κατά τη διάρκεια της ψήφισης του τρίτου μνημονίου από την κυβέρνηση Τσίπρα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ομάδες αντιεξουσιαστών που είχαν έρθει από τα Προπύλαια, πέταξαν πέτρες κατά αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες έκαναν χρήση χημικών. 

Αμέσως το σημείο της λεωφόρου Αμαλίας και Όθωνος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και αυτές των αντιεξουσιαστών.

Οι ομάδες των αντιεξουσιαστών από όπου περνούσαν άφηναν τα σημάδια τους με σπασμένες στάσεις λεωφορείων, καρτοτηλέφωνα και ΑΤΜ ενώ ως πολεμοφόδια χρησιμοποιούσαν πέτρες και μάρμαρα.

Μαγαζιά, τράπεζες καθώς και δύο οχήματα καταστράφηκαν μαζί με ένα τηλεοπτικό βαν του Αnt1.
Κλείσιμο

Από το ύψος του Εθνικού Κήπου και μέχρι τη στάση του Μετρό Συγγρού-Φιξ οι ομάδες των αντιεξουσιαστών έφτιαχναν οδοφράγματα και έβαζαν φωτιές ενώ μια άλλη ομάδα έκλεισε την οδό Στουρνάρη χρησιμοποιώντας κάδους απορριμμάτων ως οδοφράγματα.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία οι προσαγωγές που έγιναν κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων έφτασαν τις 38 από τις οποίες οι 25 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

Δείτε φωτογραφίες

































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης