Κύπρος: 66 ζευγάρια παντρεύτηκαν κάτω από δρακόντεια αστυνομικά μέτρα

Κύπρος: 66 ζευγάρια παντρεύτηκαν κάτω από δρακόντεια αστυνομικά μέτρα

Πρόκειται για ζευγάρια Ισραηλινών και Ρώσων που έφτασαν με κρουαζιερόπλοιο από το Ισραήλ - Σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας είχαν τοποθετηθεί ελεύθεροι σκοπευτές στις στέγες των κτηρίων

Κάτω από αυστηρή αστυνομική φρούρηση παντρεύτηκαν το απόγευμα στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας στην Κύπρο 66 ζευγάρια Ισραηλινών και Ρώσων.

Τα ζευγάρια έφτασαν με κρουαζιερόπλοιο από το Ισραήλ και στη Λάρνακα τους υποδέχθηκαν κορίτσια με παραδοσιακές κυπριακές στολές και παραδοσιακή μουσική. Σε όλους του χώρους που διακινήθηκαν οι νεόνυμφοι περιπολούσαν μέλη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων.

Ο φόβος για τρομοκρατικό κτύπημα εντάθηκε μετά τη πρόσφατη σύλληψη 26χρονου Λιβανέζου μέλους της Χεζμπολλάχ που είχε αποθηκεύσει στη Λάρνακα περίπου 5 τόνους νιτρικής αμμωνίας που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας είχαν τοποθετηθεί ελεύθεροι σκοπευτές στις στέγες των κτηρίων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

das12

Ο φύλακας  παρατήρησε ένα λευκό φορτηγάκι άνευ διακριτικών και πινακίδων, να κινείται ύποπτα στην περιοχή και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική

8