Αγρίνιο: Γεωργιανοί είχαν «αδυναμία» στο... λάδι και τα εργαλεία

Αγρίνιο: Γεωργιανοί είχαν «αδυναμία» στο... λάδι και τα εργαλεία

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που εξιχνίασαν επτά κλοπές σε αποθηκευτικούς χώρους πολυκατοικιών της πόλης, έχουν ταυτοποιήσει μόνο τον έναν από τους δυο αλλοδαπούς

Αγρίνιο: Γεωργιανοί είχαν «αδυναμία» στο... λάδι και τα εργαλεία
Ειδικοί στις διαρρήξεις με τη μέθοδο του σπασίματος του «ομφαλού» της κλειδαριάς ήταν δυο Γεωργιανοί που δρούσαν στο Αγρίνιο. Μάλιστα, είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στο... ελαιόλαδο, αλλά και στα εργαλεία τα οποία πωλούσαν για παλιοσίδερα σε μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων. 

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που εξιχνίασαν επτά κλοπές σε αποθηκευτικούς χώρους πολυκατοικιών της πόλης, έχουν ταυτοποιήσει μόνο τον έναν από τους δυο αλλοδαπούς. Πρόκειται για έναν 35χρονο που έχει απασχολήσει για κλοπές και στην Αττική και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Μαζί με τον συνεργό του που αναζητείται, ο 35χρονος είχε αρπάξει πολλά δοχεία με λάδι, διάφορα είδη οικιακής χρήσης, εργαλεία και ποδήλατα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 7.000 ευρώ. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν το «δίδυμο» έχει διαπράξει και άλλες κλοπές, ενδεχομένως και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης