Τώρα ζητά ψυχίατρο ο αστυνομικός που στραγγάλισε την κόρη του

Τώρα ζητά ψυχίατρο ο αστυνομικός που στραγγάλισε την κόρη του

Ο δικηγόρος του, τον οποίο αποδέσμευσε, λέει ότι έπασχε από μανιοκατάθλιψη και είχε σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του - Ο 47χρονος σκότωσε το μικρό κορίτσι επειδή... έκανε φασαρία! - Ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί - Σοκαρισμένη η οικογένειά του

Τώρα ζητά ψυχίατρο ο αστυνομικός που στραγγάλισε την κόρη του
Δεν είμαι καλά λέει τώρα ο 47χρονος αρχιφύλακας των ΜΑΤ ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης προχώρησε στο φρικιαστικό έγκλημα με θύμα την 7χρονη κόρη του επειδή... έκανε φασαρία!

Αυτό υποστήριξε ο 47χρονος ενώπιον του ανακριτή στον οποίο οδηγήθηκε το μεσημερί της Τετάρτης και από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί.

Για τον ίδιο λόγο ζήτησε να υποβληθεί και σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, τον οποίο πάντως ο 47χρονος αποδέσμευσε λέγοντας ότι θα υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του, ο παιδοκτόνος τον τελευταίο χρόνο είχε επισκεφθεί τρεις ιδιώτες ψυχιάτρους και είχε διαγνωστεί με μανιοκατάθλιψη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του επειδή, όπως έλεγε, τον είχαν πειράξει στο στομάχι.

Η κηδεία της 7χρονης θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή της Μενεμένης.




Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 47χρονου αρχιφύλακα των ΜΑΤ, που έπνιξε την 7χρονη κορούλα του επειδή όπως ο ίδιος είπε... έκανε φασαρία!

«Έχουμε τρελαθεί, δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε, πώς έγινε αυτό το φρικτό πράγμα, θα τρελαθούμε», λέει στο protothema.gr η μάνα του αστυνομικού που στραγγάλισε την επτάχρονη κορούλα του.

Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του αστυνομικού παιδοκτόνου προσπαθεί να βρει δύναμη να ψελλίσει λίγα λόγια ο καθένας, ξεψυχισμένα, στην προσπάθεια τους όλοι να κατανοήσουν το φρικτό έγκλημα για το οποίο κατηγορείται ο ίδιος τους ο γιος. 

«Δεν υπάρχουν λόγια τέτοια ώρα... τι να πούμε, τα έχουμε χαμένα, κοντεύουμε να τρελαθούμε, αφήστε μας στον πόνο μας», θα πει η μητέρα του αστυνομικού που στραγγάλισε το κοριτσάκι του, μιλώντας στο protothema.gr. 

Η τοπική κοινωνία του χωριού της Χαλκιδικής όπου είναι το πατρικό σπίτι του αστυνομικού έχει συγκλονιστεί στην ανακοίνωση του φρικτού εγκλήματος και όπως λένε οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού ο αστυνομικός δεν είχε δώσει ποτέ την εντύπωση ότι είχε κακό ή επιθετικό χαρακτήρα. 

Την ίδια ώρα η γειτονιά της οδού Νεμέας έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος και κάνει λόγο για ένα πράο μεν άνθρωπο που όμως τον τελευταίο καιρό φαινόταν προβληματισμένος και σκεπτικός και επιπλέον απέφευγε τις πολλές κουβέντες. 

Η μητέρα της άτυχης μικρής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

«Δε νομίζω ότι έχω λόγια να πω για να περιγράψω αυτή την τραγωδία, δε μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τόσο φρικτό», λέει ο διαχειριστής της πολυκατοικίας κ. Θεόφιλος, μιλώντας στο protothema.gr.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης