Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός στραγγάλισε το 7χρονο κοριτσάκι του!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός στραγγάλισε το 7χρονο κοριτσάκι του!

Το παιδί είχε μόλις γυρίσει από το σχολείο -  Η μητέρα νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ - Ο δράστης, που υπηρετεί στα ΜΑΤ, αντιμετώπιζε προβλήματα στην υπηρεσία του - Μιλά στο protothema.gr η γιατρός που προσπάθησε να σώσει το παιδί

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός στραγγάλισε το 7χρονο κοριτσάκι του!
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, από το έγκλημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.  

Ένας 48χρονος πατέρας στραγγάλισε το 7χρονο κοριτσάκι του, στο σπίτι τους, επί της οδού Νεμέας, στον Εύοσμο. 

Ο δράστης που υπηρετεί στις δυνάμεις των ΜΑΤ, στη Θεσσαλονίκη, παραδόθηκε και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Αυτή την ώρα κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ανακρίνεται από τους επικεφαλής του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Κλείσιμο
Άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν στο σπίτι της οδού Νεμέας, ενώ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εκλήθη άμεσα. Το πλήρωμά του κατέβαλε προσπάθειες να κρατήσει στη ζωή το άτυχο κοριτσάκι, άλλα, δυστυχώς, ήταν πλέον αργά. Στο σημείο έσπευσε και γιατρός που κατοικεί στην περιοχή και περιγράφει στο protothema.gr τι αντίκρισε: «Το παιδάκι ήταν αναίσθητο, ξαπλωμένο στο κρεβάτι και δεν είχε παλμούς. Επί δυόμιση ώρες κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουμε στη ζωή, αλλά ήταν αδύνατον» (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Σύμφωνα με γείτονες της οικογένειας, ο πατέρας δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ωστόσο, φαινόταν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Περίοικοι αναφέρουν ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες, έβλεπαν τα παντζούρια του σπιτιού κλειστά, ενώ ανέφεραν πως το παιδί είχε μόλις γυρίσει από το σχολείο, όταν συνέβη το περιστατικό.



Όπως δήλωσε γείτονας της οικογένειας στο protothema.gr, ο αστυνομικός ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, που είχε μόλις ένα "γεια" με τους γείτονες. «Είμαι συγκλονισμένος, χθες την ίδια ώρα η μικρή μου έπαιζε με το άτυχο παιδί, μπαλκόνι με μπαλκόνι» λέει ο άντρας σοκαρισμένος από το πρωτοφανές περιστατικό. 

Η μητέρα της μικρής επέστρεψε στο σπίτι την ώρα που είχε φτάσει το ασθενοφόρο στο σπίτι για να παραλάβει το ίδιο της το παιδί και νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ. Με τον 48χρονο αστυνομικό έχουν ένα ακόμα κοριτσάκι, 1,5 έτους. 

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η νεκροψία, στο σπίτι της οδού Νεμέας και το άψυχο σώμα του 7χρονου κοριτσιού μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία όπου και θα γίνει η νεκροτομή. 


Αντιμετώπιζε προβλήματα στην υπηρεσία
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εργαζόταν αρχικά ως σκοπός στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη. Πριν από περίπου δέκα μήνες, η γυναίκα του έφερε στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι και ο ίδιος έκανε χρήση της εννιάμηνης άδειας πατρότητας, δηλαδή παρέμενε στο σπίτι, καθώς η μητέρα ήταν ιδιωτική υπάλληλος και έπρεπε να εργάζεται πολλές ώρες.

Μόλις επέστρεψε στην υπηρεσία του από την άδεια, μετατέθηκε στις διμοιρίες των ΜΑΤ. Σύμφωνα με συναδέλφους του, η εξέλιξη αυτή τον είχε δυσαρεστήσει πολύ, με αποτέλεσμα να εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για τις νέες του αρμοδιότητες. Μάλιστα, συχνά έλεγε πως ήταν πολύ μεγάλος για να είναι μάχιμος και πως ήταν καλύτερα στην προηγούμενη θέση του.

Παρ' ότι μπορεί να υπήρχαν κάποια μικρά πειθαρχικά παραπτώματα, οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν είχε δώσει δικαιώματα και έχει περάσει με επιτυχίες όλες τις εξετάσεις και τα ψυχολογικά τεστ, αν και τελευταία παραπονούνταν συχνά.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης