Κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου εντοπίστηκε στο Βόλο
Δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη αν υπάρχει οπλισμός
Δεύτερο κρησφύγετο των συλληφθέντων κατά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της ΕΚΑΜ, την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Αγχίαλο, εντοπίστηκε από τις Αρχές, σε περιοχή στα περίχωρα του Βόλου.
Πριν από λίγο, ξεκίνησε η έρευνα στο κρησφύγετο από τους αστυνομικούς της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας και της Αντιτρομοκρατικής. Μέχρι στιγμής δεν εχει γίνει γνωστό τι υπάρχει στο σπίτι, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, από την πρώτη πρόχειρη έρευνα διαπιστώνεται ότι υπάρχουν χρήματα, αποκόμματα δημοσιευμάτων και άλλα αντικείμενα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη αν υπάρχει οπλισμός.
Για τα ευρήματα θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.