Μια ανάσα πήραν οι 157 παράτυποι μετανάστες που αφέθησαν στην τύχη τους τη Μεγάλη Πέμπτη στη Γαύδο.
Τελικά περίπου στις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής έφτασε στο ακριτικό νησί ένα ελικόπτερο σούπερ πούμα με τις προμήθειες που έδωσε το πρωί ο καταναλωτικός συνεταιρισμός ΙΝΚΑ στην ελληνική αστυνομία. Το ελικόπτερο τύπου Σινούκ ήταν δύσκολο να πετάξει λόγω των καιρικών συνθηκών.
Oι 60 μόνιμοι κάτοικοι έβγαλαν από τα ντουλάπια τους τις προμήθειες του Πάσχα για να προσφέρουν φαγητό στους μετανάστες, οι οποίοι φιλοξενούνται σε τρία δημόσια κτήρια.
Εν τω μεταξύ, ένας 13χρονος μετανάστης έπαθε ανακοπή στη Γαύδο και η αγροτική γιατρός του ακριτικού νησιού τον έφερε πίσω στη ζωή. Μαζί με άλλους δύο εκ των οποίων μια έγκυος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων για νοσηλεία.
Κλείσιμο
Οι παράτυποι μετανάστες στην πλειοψηφία τους δηλώνουν Σομαλοί και όπως ανέφεραν πλήρωσαν 3.000 δολάρια ο καθένας για να τους μεταφέρουν στην Ιταλία.
Παραμένουν για ένα ακόμα βράδυ στη Γαύδο ενώ αν ο καιρός το επιτρέψει το πρωί του Μ. Σαββάτου θα μεταφερθούν με πλοίο στα Χανιά και έπειτα κατευθείαν στην Αθήνα.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία