«Με την κατάθεσή της η Βίκυ Σταμάτη δεν θέλησε να εξαγοράσει την ελευθερία της» λέει ο συνήγορός της

«Με την κατάθεσή της η Βίκυ Σταμάτη δεν θέλησε να εξαγοράσει την ελευθερία της» λέει ο συνήγορός της

Επτασφράγιστο μυστικό αποτελεί το περιεχόμενο της χθεσινής κατάθεσης στη ΓΑΔΑ της συζύγου του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου με τον κ. Φραγκίσκο Ραγκούση να υπογραμμίζει τη σοβαρότητα όλων όσων εκείνη είπε στους κ. Ντογιάκο και Πεπόνη

«Με την κατάθεσή της η Βίκυ Σταμάτη δεν θέλησε να εξαγοράσει την ελευθερία της» λέει ο συνήγορός της
«Η κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη δεν έγινε για λόγους ανταλλάγματος της ελευθερίας της, αλλά επειδή αυτή πλέον ήταν έτοιμη και ώριμη να μιλήσει για όσα γνωρίζει για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου», λέει στο protothema.gr ο συνήγορος της κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης.

«Ήταν εξαντλημένη. Τα μέτρα ασφαλείας πια είναι πιο αυστηρά, δεν έχει ακόμη μιλήσει με το παιδί της. Αυτό την πονά. Μόνο να ακούσει τη φωνή του γιου της θέλει» είπε ο ο. Ραγκούσης. 

Κλείσιμο
Σήμερα θα ενημερωθεί από τον κ. Ραγκούση και ο Άκης Τσοχατζόπουλος για όσα έγιναν χθες στο πλαίσιο της κατάθεσης της συζύγου του στη ΓΑΔΑ.



Εν τω μεταξύ, επτασφράγιστο μυστικό αποτελεί το περιεχόμενο της χθεσινής κατάθεσης στη ΓΑΔΑ της Βίκυς Σταμάτη με τον συνήγορό της να υπογραμμίζει τη σοβαρότητα όλων όσων εκείνη είπε στους κ. Ντογιάκο και Πεπόνη. 

«Ο χρόνος που εκείνη επέλεξε να μιλήσει δεν έχει να κάνει με όσα έχουν από κάποιους ακουστεί περί ανταλλάγματος της αποφυλάκισής της, απλά όπως είπε και η ίδια χθες, τώρα αισθάνθηκε έτοιμη και ώριμη να μιλήσει και να πει όλα όσα γνωρίζει. Δεν προηγήθηκε κάποια συνομιλία με τον σύζυγό της -τον κ. Τσοχατζόπουλο. Και εκείνος θα ενημερωθεί από εμένα σήμερα. Αυτό που παρατήρησα στην κυρία Σταμάτη ήταν η ανακούφισή της μετά το πέρας της κατάθεσής της και βέβαια αυτό που συνεχώς επαναλαμβάνει είναι ότι τίποτα δεν έχει σημασία για την ίδια παρά μόνο το να βρεθεί κοντά στο παιδί της» σημειώνει ο κ. Ραγκούσης υπογραμμίζοντας ότι οι συνθήκες κράτησης της εντολέα του γίνανε μετά την τελευταία εξέλιξη της απόδραση της πολύ έντονες και αυστηρές ενώ δεν κατάφερε ακόμη να μιλήσει τηλεφωνικά με τον γιο της γεγονός που της προκαλεί θλίψη και πόνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης