Βίντεο: Δείτε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη μασκαρεμένο σε... Μέρκελ

Βίντεο: Δείτε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη μασκαρεμένο σε... Μέρκελ

Γιατί πέρασε χειροπέδες στον Αλέξη Τσίπρα;

Βίντεο: Δείτε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη μασκαρεμένο σε... Μέρκελ
Όλες τα φλας και τα χειροκροτήματα κέρδισε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης για άλλη μια φορά όσον αφορά τη στολή που επέλεξε στις φετινές απόκριες.

Αυτή τη φορά δεν ντύθηκε ήρωας όπως είχε κάνει στο παρελθόν όταν εμφανίστηκε ως έφιππος Ζορό αλλά επέλεξε να κάνει μια πιο... πολιτική επιλογή σε συγκέντρωση παλαίμαχων αθλητών του στίβου στις Σέρρες.

Κλείσιμο
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επέλεξε αυτή τη φορά να φορέσει ένα ροζ φόρεμα, να βάλει μια ξανθιά περούκα για να μεταμφιεστεί σε... Μέρκελ!

Δεν έμεινε, μάλιστα, μόνο στην αμφίεση αλλά υποδύθηκε και τον ρόλο σε έναν ερασιτεχνικό διάλογο στον οποίο εξέφρασε τον τρελό «έρωτά» του για τον Αλέξη Τσίπρα φτάνοντας στο σημείο να περάσει και χειροπέδες σε έναν δεύτερο μασκαρά που υποδυόταν τον πρωθυπουργό ενώ το παρών στο διάλογο έδωσε και ο «Γιάνης Βαρουφάκης».

Και επειδή ο κ. Ψωμιάδης δεν υπήρξε στο παρελθόν μόνο ηθοποιός αλλά και τραγουδιστής, έκλεισε την εμφάνισή του με τραγούδι.


<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BHY6nFIHXBw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης