Βαρθολομιό: Κρύωναν οι διαρρήκτες και πήραν ως και τις κουβέρτες!

Βαρθολομιό: Κρύωναν οι διαρρήκτες και πήραν ως και τις κουβέρτες!

Δεν πήραν πολύτιμα αντικείμενα, αλλά άδειασαν την ντουλάπα

Βαρθολομιό: Κρύωναν οι διαρρήκτες και πήραν ως και τις κουβέρτες!
Ανάγκη για… θαλπωρή φαίνεται πως είχαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στην εξοχική κατοικία μιας 45χρονης γυναίκας στο Βαρθολομιό Ηλείας, αφού πρωταρχικός τους στόχος ήταν οι… κουβέρτες και τα ζεστά ρούχα!

Οι δράστες εισέβαλαν στο εσωτερικό του σπιτιού παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, αλλά φαίνεται πως δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με την αναζήτηση πολύτιμων αντικειμένων καθώς πήραν μόνο ένα CD Player της ιδιοκτήτριας. Αντίθετα, άδειασαν τη… ντουλάπα και άρπαξαν σχεδόν όλα τα ρούχα και τα κλινοσκεπάσματα!

*** Ακριβά στοίχισαν οι πρωτοχρονιάτικες αργίες σε φιλικό της σπίτι για την ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην Κω. Όταν επέστρεψε στο δικό της, διαπίστωσε ότι τον είχαν «επισκεφτεί» διαρρήκτες που είχαν ερευνήσει όλα τα δωμάτια και είχαν αρπάξει διάφορα τιμαλφή. Την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί το τοπικό τμήμα Ασφαλείας.

*** «Ξινή» βγήκε η διασκέδαση για τον ιδιοκτήτη ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου μάρκας Seat Ibiza σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο του Πύργου. Όταν πήγε να το πάρει από το σημείο όπου το είχε αφήσει σταθμευμένο, διαπίστωσε ότι άγνωστοι το είχαν παραβιάσει και είχαν γίνει καπνός με αυτό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης