Προσπάθησε να περάσει 730 γραμμάρια ηρωίνης με το πλοίο της γραμμής

Προσπάθησε να περάσει 730 γραμμάρια ηρωίνης με το πλοίο της γραμμής

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο, κατά την αποβίβασή του από το πλοίο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν ακόμη 20,6 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ

Προσπάθησε να περάσει 730 γραμμάρια ηρωίνης με το πλοίο της γραμμής
Περισσότερα από 730 γραμμάρια ηρωίνη,  μετέφερε ο 33χρονος, με πλοίο της  γραμμής από Πειραιά προκειμένου βγουν στην «αγορά» της Κρήτης.

Αστυνομικοί τον συνέλαβαν το πρωί, κατά την αποβίβασή του από το πλοίο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν ακόμη 20,6 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:
«Συνελήφθη, σήμερα (02.01.2015) το πρωί, στο Ηράκλειο, 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Κλείσιμο
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (02.01.2014) το πρωί, μετά την άφιξη πλοίου από τον Πειραιά, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε ο 33χρονος, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, σε συνεργασία με άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έρευνα, στον 33χρονο και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Τέσσερις (4) αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολική ποσότητα ηρωίνης  731 γραμμάρια, δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 20,6 γραμμάρια κοκαΐνη, το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, διάφορες σημειώσεις και κινητό τηλέφωνο.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».




πηγή: flashnews
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης